Skip to main content

SEX

ΕΤΣΙ απολαμβάνουν το σεξ οι περισσότεροι γονείς

Όταν φυσικά βρίσκουν ελεύθερο πεδίο... 



Το σεξ είναι μια από τις σημαντικότερες απολαύσεις της ζωής. Όταν, ωστόσο, αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου και να προχωρήσεις στον έγγαμο βίο, τότε τα πράγματα συνήθως αλλάζουν και το σεξ μπορεί να μετατραπεί σε ρουτίνα. Η χειρότερη φάση του; Όταν έρθουν στη ζωή τα αγγελούδια σου. Τότε η σεξουαλική επαφή αλλά και γενικότερα η ερωτική ζωή του ζευγαριού γίνονται έννοιες άγνωστες.

Pixel
Pixel

Κάπως έτσι ήταν πιθανότατα και ο έγγαμος βίος των δικών μας γονιών, αλλά πες μου, δεν σε «τρώει» η περιέργεια να ανακαλύψεις το πως απολάμβαναν ο ένας τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια;  

Ε, λοιπόν, πέρασα τους γονείς μας από ανάκριση και ιδού τι μου απάντησαν: 

# Shower Sex: Όχι, δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι. Δε μιλάμε για το hot and steamy sex των ερωτικών ταινιών, αλλά για το ελεύθερο δεκάλεπτο που έχουν αυτοί οι άνθρωποι, προκειμένου να ξανα- νιώσουν. Μόνο που ακόμα και τότε, θα ακούσουν το τοκ-τοκ στην πόρτα του μπάνιου και μια παιδική φωνή να φωνάζει «Μαμά, μπαμπά, γιατί είστε και οι δύο μέσα; ». 

# Sex at the Hotel: Οι γονείς σου το αγαπούν!  Και ξέρεις γιατί; Διότι - αν και αυτό συμβαίνει τα ΣουΚου που στέλνουν οι περισσότεροι τα παιδιά στις γιαγιάδες τους -  μετά το δεκάλεπτο σεξ, ακολουθεί ένα τρίωρο ύπνου, χωρίς παρεμβολές, χωρίς γκρίνια, χωρίς φωνές και κλάματα. Σε αυτό έγκειται και η ικανοποίηση τους.  

# «Are you serious?»: Η φράση αυτή προκύπτει όταν ο ένας εκ των δύο έχει σχεδόν κοιμηθεί στο κρεβάτι. Κάνε το λίγο εικόνα. Το ζευγάρι ξαπλώνει στο κρεβάτι του έπειτα από μια εξαντλητική ημέρα. Ο μπαμπάς αρχίζει να χαϊδεύει την πλάτη της μαμάς - του την έχει γυρίσει 100%- και κατά... λάθος ακουμπάει και το στήθος της. Τότε εκείνη αντιδρά λέγοντας πως την έχει ήδη πάρει ο Μορφέας κι εκείνος απλά υπόσχεται πως δεν θα διαρκέσει πολύ. 

Και τώρα σκέψου το: μήπως και η δική σου σεξουαλική ζωή θυμίζει κάτι από τα παραπάνω; 

Διαβάστε επίσης

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα