Skip to main content

SEX

3 Pre-sex λάθη που σου κοστίζουν την... απόλυτη απόλαυση

ΜΗΝ τα κάνεις! 



Ως ώριμη και έμπειρη γυναίκα, θα γνωρίζεις πια πολύ καλά το σώμα σου αλλά και τους τρόπους που μπορείς να το "χρησιμοποιήσεις" στο κρεβάτι, προκειμένου να απολαύσεις το καλύτερο σεξ με τον εκάστοτε σύντροφό σου. Ωστόσο, ακόμα κι αν ξέρεις τα μυστικά του δικού σου οργασμού, συχνά μπορεί να πέσεις θύμα απρόβλεπτων λαθών, που λειτουργούν σαν -αυτό που λέμε- μπούμερανγκ.  

Δεν πάει ο νους σου πουθενά; Την επόμενη φορά σκέψου ξανά, πριν... 

1. ...καταναλώσεις μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν την ερωτική σας επαφή. Βεβαίως, το αλκοόλ φτιάχνει τη διάθεση και αφήνει τις αισθήσεις ελεύθερες, μα η υπερβολική κατανάλωσή του μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.  

2. ...πασπαλίσεις το φαγητό σου με spicy μπαχαρικά και μυρωδικά ή παραγγείλεις ένα spicy ποτό στο μπαρ. Κατά το «ό,τι τρώμε είμαστε», τα συγκεκριμένα μπαχαρικά επηρεάζουν- όπως και όλες οι τροφές θετικά ή όχι- αρνητικά τη μυρωδιά και τη γεύση της ευαίσθητης περιοχής.  

3. ... κάνεις αποτρίχωση. Φυσικά, δεν εννοώ πως θα εμφανιστείς μπροστά στον... αναμμένο άντρα με την τρίχα κάγκελο, αλλά να προνοήσεις, ώστε η αποτρίχωση σου να πραγματοποιηθεί μια ημέρα πριν. Έτσι, θα γλιτώσεις τυχόν αντιαισθητικούς ερεθισμούς στους δέρμα, αλλά και την πιθανότητα μόλυνσης. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός