Skip to main content

SEX

Ποια είναι η ιδανική ώρα για να κάνεις σεξ;

Ειδικοί μας αποκαλύπτουν ποια είναι η σωστή στιγμή να πέσεις με τον καλό σου στο κρεβάτι.


Φύλλις Νικολάου

Στον καλό σου αρέσει το πρωινό σεξ, εσύ νιώθεις πιο ερωτική όταν πέσει η νύχτα και οι ειδικοί διατείνονται ότι κάνετε και οι δύο… λάθος εμμένοντας στις απόψεις σας.

Και αυτό γιατί υποστηρίζουν ότι έχουν βρει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή μέσα στην ημέρα για να δώσεις ραντεβού με τον αγαπημένο σου κάτω από τα σκεπάσματα. Αυτή η ιδανική στιγμή μάλιστα συμπίπτει με εκείνη την ώρα μέσα στην ημέρα που λίμπιντό σου συγχρονίζεται με εκείνη του καλού σου.

Ποια είναι λοιπόν η ώρα του μεγάλου οργασμού; Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, διατείνονται οι ειδικοί. Ιδού μάλιστα και τα επιχειρήματά τους: σύμφωνα με ερευνητικά στοιχεία, εκείνη την ώρα ο οργανισμός σου εμφανίζει αυξημένη απελευθέρωση της ορμόνης κορτιζόλης, η οποία σού προκαλεί εγρήγορση. Παράλληλα, στον οργανισμό του καλού σου τα οιστρογόνα –ναι, καλά διάβασες– στήνουν το δικό τους μεγάλο πάρτι με αποτέλεσμα να  ενισχύουν την ερωτική επιθυμία του συντρόφου σου, ενώ τον γεμίζουν με έντονα ρομαντικά αισθήματα.

Το αποτέλεσμα  λοιπόν αυτών των οργανικών διεργασιών, τονίζουν οι ειδικοί, εγγυάται και στους δύο σας την τέλεια ερωτική εμπειρία. Οι ίδιοι, μάλιστα, συνεχίζουν ότι για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση αξίζει να τολμήσεις το απογευματινό σεξ δέκα ημέρες μετά την ωορρηξία σου μιας και τότε τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης στον οργανισμό είναι αυξημένα με αποτέλεσμα να ενισχύουν σημαντικά τις πιθανότητές σου να αγγίξεις… κορυφή παραπάνω από μία φορά.

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός