Skip to main content

SEX

3 οφέλη που έχεις όταν βλέπεις porn movies

Πώς μπορεί να σε βοηθήσουν ουσιαστικά και πρακτικά.



Θέλεις να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα σου; Θέλεις να το αγαπήσεις περισσότερο και να περνάς πιο ωραία κάνοντας σεξ; 

Εάν οι απαντήσεις σου είναι θετικές (γιατί όχι, εξάλλου;), τότε άσε στη άκρη ταμπού και συντηρητισμούς και δες τα 3 θετικά που προσφέρει το πορνό σε μια γυναίκα:

1. Μαθαίνεις καινούρια πράγματα

Δεν θα σου αρέσουν όλα, κάποια όμως σίγουρα θα τα βρεις άκρως ενδιαφέροντα. Δες τι γίνεται, πώς γίνεται, και προσάρμοσέ το στη δική σου πραγματικότητα και στα δικά σου θέλω. Αν θες και να κοπιάρεις, μπορείς άνετα να το κάνεις, εννοείται.

2. Κάνεις δωρεάν μαθήματα ανατομίας

Είσαι σίγουρη πως δείχνει ένα αιδοίο ή ένα αντρικό μόριο; Έχεις κοιταχτεί ποτέ γυμνή μπροστά σε έναν καθρέπτη; Οι σκηνές που βλέπεις σε μια ταινία πορνό ίσως σου φαίνονται σοκαριστικές γιατί... τα δείχνουν όλα φόρα παρτίδα. Μήπως όμως είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου;

3. Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου

Αυτοϊκανοποίηση, αυτό το ταμπού. Αμαρτία, κακό, σου έλεγε η μαμά σου όταν σε έβλεπε να αγγίζεις το σώμα σου. Και έτσι οι ενοχές τρύπωσαν για τα καλά μέσα σου και ακόμα και τώρα που μεγάλωσες ντρέπεσαι να αγγιχτείς. Και χάνεις μια από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις της ζωής, αυτή που δίνεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου.

Τελικά, το πορνό δεν είναι και τόσο κακό όπως ίσως νόμιζες. Εάν το αντιμετωπίσεις όπως όλες τις άλλες ταινίες που βλέπεις, με κριτική δηλαδή ματιά, μόνο ωφελημένη μπορείς να βγεις.  

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.