Skip to main content

SEX

Υπάρχει περίπτωση ένας άντρας να προσποιηθεί οργασμό;

Μια έρευνα απαντάει στο αν η προσποίηση οργασμού είναι γένους θηλυκού...



Μπορεί γενικά να υπάρχει στον... αέρα, η πληροφορία πως η προσποίηση οργασμού είναι γένους θηλυκού, όμως τα πράγματα δεν έχουν έτσι ακριβώς! Και οι άντρες προσοποιούνται στο σεξ. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από έρευνα που έγινε στη Βρετανία και τα αποτελέσματά της δημοσιεύονται από την Bild.

Pixel
Pixel

Όπως διαπιστώθηκε, 1 στους 3 άντρες προσποιείται ότι πιάνει κορυφή. Το 34% των αντρών βγάζει ήχους και κάνει γκριμάτσες σα να ζει οργασμό,ενώ το 20% να παραδέχεται ότι αιτιολογεί στη σύντροφό του την αδυναμία του να τελειώσει, στο πολύ αλκόολ πριν το σεξ. 

Δεν πολυπιάνουμε πως γίνεται να τελειώνει ένας άντρας και να μην το καταλαβαίνει η γυναίκα, αλλά για να το λένε κάτι ξέρουν καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και στους άντρες "παίζει" το ψέμα ακόμα και στο κρεβάτι. Πόσο κρίμα.

Τουλάχιστον, σύμφωνα με την έρευνα, το 22% καταφέρνει να έχει ταυτόχρονο οργασμό. Ας δούμε τα θετικά και ας τους χειροκροτήσουμε που το απολαμβάνουν ειλικρινά μαζί. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν