Skip to main content

SEX

Fall (back) in Love: Πώς να εκμεταλλευτείς την αλλαγή της ώρας για να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου!

5 tips για να ανάψεις τη φλόγα.  



Απογοητεύτηκες  με την αλλαγή της ώρας και τις πιο σκοτεινές ημέρες; Δε χρειάζεται. Η αλλαγή αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου. 

Λίγη σκέψη, μεγάλη φαντασία και 5 προτάσεις για να... τον ανάψεις!

1. Δημιούργησε ρομαντική ατμόσφαιρα. Η πιο κατάλληλη περίοδος για παιχνίδια κάτω από το πάπλωμα, δίπλα σε ένα αναμμένο τζάκι με μοναδικό αξεσουάρ τα σέξι εσώρουχα σου. Πρώτη και καλύτερη επιλογή!

2. Ελάχιστο φως και μυστήριο. Ετοίμασε ένα δείπνο για τους δυο σας και απολαύστε το υπό το φως των κεριών. Μπορείς να ανάψεις και μερικά αρωματικά κεριά, που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας.

3. Στην κουζίνα μαζί. Όταν σκοτεινιάζει και η θερμοκρασία έξω πέφτει, νομίζω πως είναι η πιο σωστή στιγμή να την ανεβάστε παρέα στην κουζίνα. Περίμενε να επιστρέψει εκείνος από τη δουλειά και προετοίμασε τα μαγειρικά σκεύη. Πες του ότι χρειάζεσαι τη βοήθεια του. Διαλέξτε την αγαπημένη σας συνταγή και μην ξεχάσεις το επιδόρπιο. Top secret: το άρωμα βανίλιας ή κανέλας ανεβάζει τη λίμπιντο στους άντρες!

4. Ώρα για χουχούλιασμα. Φυσικά και μπορείς να ακούσεις τις εντολές του σώματος σου και να πέσεις για ύπνο νωρίς. Φώναξε τον στον κρεβάτι και κοιμήσου μέσα στην αγκαλιά του. Θα το εκτιμήσει απεριόριστα. Το ήξερες ότι αυτό αυξάνει παράλληλα και τις ενδορφίνες;

5. Ψυχαγωγία κατ’ οίκον. Η καθημερινότητα δε σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες; Υπάρχει λύση και για αυτό. Ξεχάστε τα nightclubs και φέρτε το cinema στο σπίτι, με πολλά homemade popcorn κάτω από μια κουβέρτα. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30