Σε κανέναν δεν αρέσει το κρύο, το τρίο όμως; - AllYou.gr

Search

 

Σε κανέναν δεν αρέσει το κρύο, το τρίο όμως;

Τα ερωτικά τρίγωνα συζητιούνται πολύ.

> SEX ::
26 Ιουνίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Ακόμα ένα θέμα ταμπού, που μου θυμίζει την απιστία. Κανείς δεν κερατώνει τον σύντροφό του και τα ποσοστά των ερευνών δείχνουν ότι το κάνουμε σχεδόν όλοι. Οκ, παιδιά, τι γίνεται;

Μια έρευνα στον Καναδά μελέτησε τη σεξουαλική συνεύρεση με δύο άτομα του αντίθετου φύλου, πώς αντιμετωπίζουν δηλαδή οι γυναίκες το σεξ με δύο άντρες, και οι άντρες το σεξ με δύο γυναίκες. Και κατέληξαν ότι τα ερωτικά τρίγωνα έχουν αυξηθεί κατά πολύ, ασχέτως ποιον ρόλο παίζει ο καθένας στο κρεβάτι.

Μια άλλη καναδική κι αυτή μελέτη πραγματοποίησε μια ηλεκτρονική έρευνα και κατέληξε στο ότι:

Οι νέοι σήμερα είναι πολύ περισσότερο δεκτικοί στις μη παραδοσιακές σεξουαλικές δραστηριότητες, όπως το προγαμιαίο σεξ, ή το σεξ χωρίς σχέση, από ό,τι οι προηγούμενες γενιές. 

Πώς βλέπουν όμως ένα ερωτικό τρίο;
Οι άντρες, καμία έκπληξη, είναι πιο ανοιχτοί σε αυτή την εμπειρία αλλά όχι με μεγάλη διαφορά στα ποσοστά τους από τις γυναίκες. 

Μπορεί δηλαδή να μην το ομολογούμε, να μην το συζητάμε, να έχουμε την φαντασίωση αλλά να μην τολμάμε να την ξεστομίσουμε στον σύντροφό μας.

Εγώ, για παράδειγμα, τώρα που στα γράφω σκέφτηκα στο λεπτό δυο αγόρια, σταρ του Χόλιγουντ, μην νομίζεις, με τους οποίους θα μπορούσα να συνευρεθώ άνετα. Ως φαντασίωση, πού να τρέχεις τώρα... Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Αγάπη μου σήμερα έχουμε κεράσια…

H αλλιώς το απόλυτο sexual superfood

Let' s talk about Sexting

..γιατί το συγκεκριμένο «τζίνι» δεν γυρνά ποτέ πίσω στο μπουκάλι

One night stand... και μετά;

..διότι το "μετά" μετράει!