Τι δείχνει το σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Όταν το θες αλλά διστάζεις.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Περιμένοντας το πρώτο ραντεβού μαζί του έχεις τόσο πολλά στο μυαλό σου, αλλά σίγουρα όχι το σεξ. Κι αν όλα πάνε διαφορετικά από ό,τι τα περίμενες και τελικά βρεθείτε στο κρεβάτι; Ή στο αυτοκίνητο, ή όπου σας βγάλει η βραδιά τέλος πάντων;

Μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή; Αξίζει να δείξεις μια σχετική αυτοσυγκράτηση ενώ τον θέλεις τόσο πολύ; 

Σίγουρα αυτό που σε κρατάει είναι το τι θα σκεφτεί για σένα. Δεν θέλεις να σε περάσει για "εύκολη". Η αλήθεια είναι ότι ασχέτως από τη μάλλον συντηρητική άποψη που έχουμε οι γυναίκες, το σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν είναι 100% βέβαιο πως θα επηρεάσει την άποψή του για σένα.

- Σε πολλούς άντρες αρέσει μια γυναίκα που κάνει αυτό που θέλει, χωρίς παιχνίδια. Και εάν το σεξ είναι καλό, φυσικά και θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού.

- Για κάποιους άλλους πάλι η προσμονή είναι πιο αισθησιακή και προσπαθούν να συγκρατηθούν στο πρώτο ραντεβού. 

- Θα βρεθεί και φίλος σου που θα σου πει ότι αν το κάνεις, κράτα το πόσο καλά πέρασες και ξέχνα τη συνέχεια της γνωριμίας. Δεν θα υπάρξει. 

Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς θα νιώσεις εκείνη τη στιγμή αλλά και από το ποιον έχεις απέναντί σου. 

Εάν μέσα σου κάτι σου λέει «προχώρα!», γιατί να το καταπιέσεις; Από την άλλη, εάν εκείνος είναι σε τρελά ερωτικά κέφια αλλά εσύ δεν θέλεις με τίποτα, δεν το συζητάμε. Πάει ο καθένας σπίτι του και όλα καλά. Αν φανεί πολύ πιεστικός με το θέμα, προφανώς και δεν θα τον ξαναδείς. Τόσο απλά. 

    

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares