Όταν το σεξ θυμίζει ταινία μικρού μήκους

Για να δούμε τελικά πόσο διαρκεί.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Εάν, λέμε εάν, έχεις δει ποτέ αισθησιακή ταινία, σίγουρα θα είχες μείνει αποσβολωμένη με το πόσες ώρες μπορεί να διαρκέσει μια ερωτική επαφή. 

Οκ, τι ήθελες δηλαδή; Να γίνει η ταινία μικρού μήκους; Εντελώς άκυρο το σχόλιό μου καθώς σε αυτές τις ταινίες δεν υπάρχει ούτε καν η υπόνοια του «μικρού μήκους», αν με καταλαβαίνεις. Επίσης, κάπως πρέπει να βγάλει τα λεφτά της η παραγωγή, κάπως πρέπει να γεμίσει η ώρα, δεν είναι εύκολες δουλειές αυτές. Μην πιστεύεις όσα βλέπεις, κυρίως σε αυτές τις ταινίες. 

Και ενώ καμιά φορά δεν σε ενοχλεί και τόσο το σεξ των δύο λεπτών, σίγουρα δεν ανήκει στις αναμνήσεις του καλύτερου σεξ έβερ. 

Πόσο όμως διαρκεί μια χορταστική σεξουαλική επαφή; Τι λένε οι άντρες και τι οι γυναίκες, γιατί κάπου πρέπει να συμφωνήσουμε. 

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research, και διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο New Brunswick σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, όσον αφορά στα προκαταρκτικά, οι γυναίκες χρειαζόμαστε 19 λεπτά και οι άντρες 18 (για ένα λεπτό δεν θα τα χαλάσουμε) ενώ στην πράξη τελικά διαρκούν γύρω στο δεκάλεπτο. Δεν το λες κακό. 

Για το κυρίως πιάτο, οι γυναίκες θέλουμε ένα τεταρτάκι ενώ οι άντρες λίγα λεπτά παραπάνω- και μάντεψε τώρα πόσο διαρκεί στα αλήθεια μια ερωτική πράξη... Επτά με οκτώ λεπτά. Δηλαδή έχει βάλει τα σπαγγέτι να βράζουν και ακόμα δεν έχουν γίνει αλ ντέντε. 

Αχ, δεν ξέρω, βρε κορίτσια. Ας είμαστε καλά να το κάνουμε κι ας κρατάει και επτάλεπτο. Για να μην κολλάνε και τα μακαρόνια, όχι τίποτε άλλο. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares