Παγκόσμια ημέρα οργασμού σήμερα!

Γιορτάζω, γιορτάζω και ούτε που το φωνάζω (λέμε τώρα)...

Νανά Χατζή

 Μέρα που είναι σήμερα, πρέπει να τιμήσουμε με κάθε τρόπο την γιορτή. Πώς όμως μπορεί ένα ζευγάρι που είναι μαζί καιρό, να επιτύχει ακόμη καλύτερους και εντονότερους οργασμούς; Εμείς είμαστε εδώ:

1. Δοκίμασε και μερικές ακόμη στάσεις. 

Οι ειδικοί λένε οτι συνήθως τα ζευγάρια αλλάζουν τρεις, το πολύ τέσσερις στάσεις σε κάθε επαφή. Αν πειραματιστείς με τις γωνίες και τις παραλλαγές τους μπορεί να σας βγει σε πολύ καλό…

2.  Όταν ο κόλπος είναι πολύ υγρός. Τότε και οι οργασμοί είναι πολύ πολύ πιο έντονοι.  Αν δεν  μπορείς να το πετύχεις με φυσικό τρόπο, δοκίμασε ένα λιπαντικό πολύ καλής ποιότητας. Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα.

aaaorgasmoumesa.jpg

3. Οι ασκήσεις Kegel. Όπως πηγαίνεις τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο για τους τρικέφαλους και τους κοιλιακούς, έτσι πρέπει να γυμνάζεις και τους μυς του κόλπου για να διατηρηθούν ελαστικοί.

Πώς γίνονται: Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και κράτα τους μυς του κόλπου σφιγμένους για κάποια δευτερόλεπτα. Μέτρα μέχρι το 3. Μετά χαλάρωσε και μέτρα πάλι μέχρι το 3. Κάνε 10 με 15 επαναλήψεις σφίγγοντας και χαλαρώνοντας τους μυς εναλλάξ. Οι ειδικοί υποστηρίζουν οτι όσο πιο δυνατή είναι η συστολή, τόσο πιο έντονος είναι θα είναι ο επόμενός σου οργασμός!

4. Δοκίμασε να παίξεις σε άλλο τερέν. Και γιατί να μην κάνεις στον σύντροφό σου μια έκπληξη που θα σας βάλει σε ερωτικό mood και θα ανάψει τα αίματα; Δοκίμασε αυτό το Σαββατοκύριακο να χαλαρώσετε και να φύγετε μακριά από το συνηθισμένο σας κρεβάτι και το συγκεκριμένο σκηνικό. Ακόμη και να πάτε σε ένα low budget ξενοδοχείο, ή διήμερο σε κάμπινγκ.

5. Μη διστάζεις να του πεις τι θέλεις.  Θα δεις οτι όταν ξεκινήσεις να μιλάς γι αυτό που πραγματικά θέλεις χωρίς αναστολές, πολλά πράγματα θα αλλάξουν στη σεξουαλική σας ζωή.

6. Φρόντισε να είσαι παρούσα στη στιγμή.  Αν σκέφτεσαι τη λύση των 120 δόσεων στην εφορία, ή πόσο θα κοστίσει η ανακαίνιση του σπιτιού, όταν γυρίσετε από τις διακοπές, πώς να συγκεντωθείς; Άφησέ τα αυτά από τον Σεπτέμβριο…

7.  Mαζί με τον κολπικό, δοκίμασε και τον κλειτοριδικό ερεθισμό. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα, σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares