Από το ‘‘ωωω’’, στο ‘‘ΩΩΩΩΩ’’!

4 tips για ακόμη καλύτερους οργασμούς 

Νανά Χατζή

Ανακάλυψε το σώμα σου και πειραματίσου μόνη σου: το σεξ είναι ένα σπορ που για να έχεις πολύ καλές επιδόσεις, πρέπει να ασχοληθείς μαζί του και να κάνεις προπόνηση. Ακόμη κι´ αν δεν έχεις βρει τον κόουτς, μπορείς άνετα να πειραματιστείς και μόνη σου για να ανακαλύψεις ποιές σκέψεις σε εξιτάρουν, με ποιά σημεία του σώματός σου νιώθεις πιο ερεθισμένη και τα λοιπά και τα λοιπά.

Εκφράσου ελεύθερα: αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου και σιγά σιγά αρχίσεις να μιλάς με τον παρτενέρ ή τον σύντροφό σου για ότι σε ευχαριστεί περισσότερο, για να κινηθεί πιο σιγά, πιο γρήγορα, πιο δεξιά, πιο αριστερά, θα δεις μεγάλη εξέλιξη στον βαθμό ερεθισμού και άρα στην ένταση του οργασμού σου.

Η φαντασία σου τα φταίει: οι φαντασιώσεις όχι απλά επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται. Μόνη, ή με τον σύντροφό σου, είναι η καλύτερη πυροδότηση του μηχανισμού που οδηγεί σε ακόμη καλύτερους οργασμούς.

Πάτα pause: αυτό είναι ένα κόλπο που συνήθως ακολουθούν οι άντρες για να καθυστερήσουν τον οργασμό τους. Έ, ήρθε ή ώρα να το κλέψουμε κι εμείς. Την ώρα λοιπόν που νιώθεις ότι φουντώνεις, αν καταφέρεις να παγώσεις αυτή την αίσθηση, να σκεφτείς κάτι άλλο και να το τρενάρεις, θα δεις ότι όταν επανέλθεις στην προηγούμενη κατάσταση και τελικά έρθεις σε οργασμό, αυτός θα είναι δύο φορές εντονότερος!

Foto credits:ellenterrie.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares