Skip to main content

SEX

 Από το ‘‘ωωω’’, στο ‘‘ΩΩΩΩΩ’’!

4 tips για ακόμη καλύτερους οργασμούς 


Νανά Χατζή

Ανακάλυψε το σώμα σου και πειραματίσου μόνη σου: το σεξ είναι ένα σπορ που για να έχεις πολύ καλές επιδόσεις, πρέπει να ασχοληθείς μαζί του και να κάνεις προπόνηση. Ακόμη κι´ αν δεν έχεις βρει τον κόουτς, μπορείς άνετα να πειραματιστείς και μόνη σου για να ανακαλύψεις ποιές σκέψεις σε εξιτάρουν, με ποιά σημεία του σώματός σου νιώθεις πιο ερεθισμένη και τα λοιπά και τα λοιπά.

Εκφράσου ελεύθερα: αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου και σιγά σιγά αρχίσεις να μιλάς με τον παρτενέρ ή τον σύντροφό σου για ότι σε ευχαριστεί περισσότερο, για να κινηθεί πιο σιγά, πιο γρήγορα, πιο δεξιά, πιο αριστερά, θα δεις μεγάλη εξέλιξη στον βαθμό ερεθισμού και άρα στην ένταση του οργασμού σου.

Η φαντασία σου τα φταίει: οι φαντασιώσεις όχι απλά επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται. Μόνη, ή με τον σύντροφό σου, είναι η καλύτερη πυροδότηση του μηχανισμού που οδηγεί σε ακόμη καλύτερους οργασμούς.

Πάτα pause: αυτό είναι ένα κόλπο που συνήθως ακολουθούν οι άντρες για να καθυστερήσουν τον οργασμό τους. Έ, ήρθε ή ώρα να το κλέψουμε κι εμείς. Την ώρα λοιπόν που νιώθεις ότι φουντώνεις, αν καταφέρεις να παγώσεις αυτή την αίσθηση, να σκεφτείς κάτι άλλο και να το τρενάρεις, θα δεις ότι όταν επανέλθεις στην προηγούμενη κατάσταση και τελικά έρθεις σε οργασμό, αυτός θα είναι δύο φορές εντονότερος!

Foto credits:ellenterrie.com

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός