Skip to main content

SEX

Πώς να κάνεις sex, όταν κάνει κρύο

πάρα πολύ κρύο… μπρρρ...


Νανά Χατζή

Εδώ σε θέλω μάστορα… Η μια λύση είναι να μην κάνεις σεξ και να περιμένεις να φτάσουν οι Αλκυονίδες ημέρες, ή και ο Ιούνιος...  Αν όμως θέλεις ντε και καλά και δεν κρατιέσαι, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τους Εσκιμώους.

Αναρωτήθηκες ποτέ, πώς αυτοί οι άνθρωποι που φορούν τεράστιες ολόσωμες και χοντρές φόρμες από δέρμα φώκιας, καταφέρνουν να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον, να ακουμπήσουν το κορμί του συντρόφου τους και να κάνουν και σεξ, όταν μέσα κι έξω από το ιγκλού, έχει περίπου μείον 40;

Η φύση που έχει προνοήσει για τα πάντα, μας μαθαίνει τα εξής: όταν δύο Εσκιμώοι συναντήσουν ο ένας τον άλλον, ανταλλάσουν το γνωστό φιλί των Εσκιμώων, που στην γλώσσα τους λέγεται “kunik”. Στο διάσημο αυτό φιλί, δεν φιλιούνται καθόλου, αλλά τρίβουν τις μύτες τους. Αυτό το τρίψιμο της μύτης, που είναι το μόνο ακάλυπτο σημείο στο σώμα τους, ξεκινά ως χαιρετισμός, ως χειραψία, ως καλοσώρισμα και ως ένδειξη φιλίας, αλλά μπορεί να πάει και παρακάτω.

 

Η απόληξη της μύτης λένε οι ειδικοί, είναι γεμάτη με ευαίσθητα νεύρα που αν τα ερεθίσεις ή τα ζεστάνεις με μαλακή τριβή, πυροδοτούν άλλες ορέξεις, κυρίως σεξουαλικές. Τώρα ξέρεις όταν τα βράδυ συναντήσεις τον παγωμένο σύντροφό σου, εἰναι περιττό να τον φιλήσεις, να του πιάσεις το χέρι, ή το πόδι. Μπορείς απλά να ξεκινήσεις να του τρίβεις την μύτη, με την μύτη σου…

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε