Γνώρισε το νέο sex toy που κρύβεται... μέσα στην κατάψυξη!

Cool down.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Θέλεις  να βάλεις φωτιά στο κρεβάτι; Τότε πρώτα χαλάρωσε και δροσίσου! Χρησιμοποίησε την τεχνική του temperature play και τόνωσε τη σεξουαλική σας ζωή, με εναλλαγές θερμοκρασίας που θα σας διεγείρουν. 

Το παιχνίδι λειτουργεί ως εξής: Διεγείρει τις νευρικές απολήξεις των δυο πρωταγωνιστών και εντείνει τη σεξουαλική απόλαυση, βασιζόμενο στην αίσθηση της προσμονής και του ενθουσιασμού. 

Πώς θα το κάνεις: 

1. Προκάλεσε το σύντροφο σου: Βάλε μερικά παγάκια σε ένα μπολ και μόλις βρεθείτε στο κρεβάτι, ξεκίνα το παιχνίδι της θερμοκρασίας αφήνοντας μερικά να γλιστρήσουν επάνω στο δέρμα του. Όταν αρχίσει να διαπιστώνει τις χαμηλές θερμοκρασίες στο σώμα του, οι αισθήσεις του αυτομάτως θα "ζωντανέψουν". Απέφυγε τις πιο hot ερωτογενείς ζώνες και κράτα τες ως κερασάκι στην τούρτα. Όσο κι αν παγώνει στιγμιαία, η διέγερση γίνεται όλο και μεγαλύτερη, οπότε οι ερωτογενείς περιοχές θερμαίνονται και γίνονται πιο ευαίσθητες. 

2. Μια κρύο μια ζέστη και τον τρέλανες: Με την άνοδο της θερμοκρασίας, το σώμα χαλαρώνει. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει, όταν το κρύο μας χτυπάει στο κόκκαλο. Με αυτό το παιχνίδι εναλλαγής θερμοκρασιών μπορείς να απελευθερώσεις... υψηλά φορτία σεξουαλικής έντασης από το σύντροφο σου, αλλά και εσένα την ίδια. 

3. Ενίσχυσε το στοματικό σεξ με ένα παγάκι:

Η ζεστή αναπνοή σε συνδυασμό με το ταυτόχρονο... σοκ ψυχρολουσίας στα γεννητικά του όργανα, θα τον φέρει σε εγρήγορση. Ο πάγος έχει την ιδιότητα να παρατείνει την ικανότητα διατήρησης του οργασμού, οδηγώντας σε μια κατάσταση αυξημένης σεξουαλικής διέγερσης.  About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares