Skip to main content

SEX

4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας πληρώνει για το σεξ

Είναι πιο απλό από ότι νόμιζες...



Εάν ζητήσεις από τους αρσενικούς φίλους σου να σου παραδεχτούν την επαφή τους με ιερόδουλη, τότε ενδέχεται να εκπλαγείς από την ειλικρίνεια τους. Κάποιες φορές, μάλιστα, το έχεις ακούσει και δεχτεί ως γεγονός, δεδομένου ότι συμβαίνει και σου παρουσιάζεται σε πιο λογικά πλαίσια, όπως στην περίπτωση ενός μπάτσελορ πάρτι. 

Τι παρακινεί έναν άντρα, όμως, ώστε να πληρώσει για υπηρεσίες που αφορούν στο σεξ; Εμείς τους ρωτήσαμε... κατάμουτρα και να, τι μας απαντούν:

1. Αν και η πλειοψηφία των αντρών που τις επιλέγει είναι εμφανίσιμοι και επιτυχημένοι, που σημαίνει οτι δε θα δυσκολευτούν καθόλου να βρουν το ταίρι τους, όλοι συμφώνησαν πως πραγματοποιούν έτσι τη βαθιά τους επιθυμία να απολαύσουν μια πιο καυτή και καθηλωτική γυναίκα στο κρεβάτι.

2. Αισθάνονται περισσότερη ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, όταν πληρώνουν για τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Υπάρχει ένα μυστήριο που τους ιντριγκάρει και ανεβάζει τη λίμπιντο κατά τη διάρκεια του σεξ με μια ιερόδουλη, διότι είναι ελεύθεροι να ζητήσουν οποιαδήποτε φαντασίωση, χωρίς να τους απορρίψουν. 

3. Πραγματοποιούν τις πιο περίεργες φαντασιώσεις τους, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους εργένηδες, αλλά και τους παντρεμένους, που κατά την άποψη τους, ναι έχουν ψυχή και δικαίωμα να απολαύσουν οτιδήποτε kinky μπορεί να "προσβάλει" τη σύζυγο τους.

4. Αποτελεί τον πιο σύντομο δρόμο για να ικανοποιηθούν, όταν έχουν ορμές, αλλά όχι σύντροφο.

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.