Skip to main content

SEX

Πόσο kinky είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πώς ανεβάζει τον πήχυ xtra ηδονής στο σεξ κάθε ζώδιο;



 

 

Το τι σου αρέσει στο σεξ μπορεί να επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Το πιο βασικό ωστόσο είναι να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου – αυτό σημαίνει να γνωρίζεις τι σε ερεθίζει, τι απολαμβάνεις περισσότερο αλλά και να έχεις την ελευθερία και την άνεση να δοκιμάζεις νέα πράγματα και -ακόμα και- να πειραματίζεσαι.

Το να έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου είναι σημαντικό, όπως κι επίσης το να μπορείτε να μιλάτε ανοιχτά για όσα θέλετε να απολαμβάνετε, όσα σας ενοχλούν και κυρίως για όλα όσα φαντασιώνεστε και θέλετε να δοκιμάσετε. Η ερωτική χημεία είναι μια βασική παράμετρος, ωστόσο η διάθεση να ανακαλύψετε νέες πτυχές της ερωτικής απόλαυσης ή να επεκτείνετε τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες θα ανανεώσει και θα βελτιώσει την ικανότητα και των δυο σας να προσφέρετε και να αντλείτε απόλαυση.

Για να σας βοηθήσουμε να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι αρέσει σε σένα ή τον σύντροφό σου, ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας και βρήκαμε πώς συμπεριφέρεται ο kinky εαυτός κάθε ζωδίου.

 

 

Κριός

Σε αυτό το ζώδιο αρέσει να βρίσκεται στο προσκήνιο όλη την ώρα, οπότε κι ενώ κάνει σεξ θέλει η ερωτική του περφόρμανς να είναι στο επίκεντρο. Θέλει να δείξει πόσο εκπληκτικές επιδόσεις μπορεί να έχει στο κρεβάτι, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύντροφό του, ώστε να του χαρίσει μια έντονη εμπειρία που θα θυμάται για πάντα. Η σεξουαλική του ορμή είναι τέτοια που μπορεί να κάνει τον παρτενέρ του να νιώσει ότι παίζει σε «ταινία – και θέλει να μπορεί να αισθάνεται περήφανο για τη δράση του κάτω από τα σεντόνια.

 

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, ώστε να απολαμβάνει το σεξ περισσότερο με κάποιον που αγαπά αληθινά παρά με ένα άτομο με το οποίο μόλις συνδέθηκε. Του αρέσει να μιλάει… και ακόμα πιο πολύ του αρέσει να μιλάει «βρόμικα» και θα εκπλαγείς με το πόσο μπορεί να χαλαρώσει στην κρεβατοκάμαρα. Ενώ έχει ευγενική και καλοσυνάτη φύση, μόλις μπει στην κρεβατοκάμαρα μετατρέπεται σε σεξουαλική μηχανή που δεν μπορεί ποτέ να έχει αρκετό σεξ...

 

 

Δίδυμοι

Αυτό που ενεργοποιεί περισσότερο κάθε Δίδυμο είναι το παιχνίδι ρόλων. Απλώς του αρέσει να επικοινωνεί κατά τη διάρκεια του σεξ, οπότε αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το διεγείρεις σε ένα δευτερόλεπτο. Του αρέσει να πειραματίζεται με τους ρόλους των εκπαιδευτικών ή του ιατρικού προσωπικού, αλλά δεν έχει πρόβλημα να διευρύνει το ρεπερτόριό του. Αυτό δίνει και στο σύντροφό του την ευκαιρία να δοκιμάσει ρόλους που τον ιντριγκάρουν.

 

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο εστιάζει πολύ στο ρομαντισμό σε μια σχέση, το σεξ που απολαμβάνει θέλει να γίνεται με πολύ ευγενικό τρόπο, με πολλά ερωτικά προκαταρκτικά παιχνίδια και αρκετά φιλιά. Απολαμβάνει να βλέπει τον σύντροφό του να περνάει καλά και δεν το πειράζει να κάνει το επιπλέον βήμα για να προσφέρει έξτρα απόλαυση. Του αρέσουν όλα τα είδη σεξ και εξαρτάται πάντα από τη διάθεση στην οποία βρίσκεται.

 

 

Λέων

Ενώ ξεχωρίζει για την επιβλητική του φύση, όταν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα είναι ακριβώς το αντίθετο. Απλώς θέλει να υπακούει και να αφήνει τον σύντροφό του να έχει όλο τον έλεγχο. Είναι ο ηδονοβλεψίας του ζωδιακού κύκλου – που σημαίνει ότι η οπτική επαφή παίζει μεγάλο ρόλο στη διέγερση αλλά και την απόλαυσή του. Μόνο όταν αισθάνεται ότι είναι το κέντρο της προσοχής θα είναι πλήρως ικανοποιημένο.

 

Παρθένος

Ενώ δίνει την εντύπωση ενός συντηρητικού ζωδίου, είναι το εντελώς αντίθετο στην κρεβατοκάμαρα. Θα νόμιζες ότι ντρέπεται ακόμη και να βγάλει τα ρούχα του, αλλά η αλήθεια είναι ότι του αρέσει πραγματικά να πειραματίζεται πολύ. Ο μεγαλύτερος «πειρασμός» του είναι το πρωκτικό σεξ και όταν του το επιτρέπουν το απολαμβάνει πολύ. Ποιος θα το είχε σκεφτεί, χα!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το ζώδιο του αρέσει να όλα είναι δίκαια μοιρασμένα, έτσι απολαμβάνει δεόντως το 69. Με αυτόν τον τρόπο, και οι δύο σύντροφοι παίρνουν αυτό που θέλουν και είναι και οι δύο ικανοποιημένοι. Έχει αδυναμία στον στοματικό έρωτα, αλλά αν μπορούσε να επιλέξει, θα έκανε οτιδήποτε για να ικανοποιήσει τον σύντροφό του και απλώς να ακούσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

 

Σκορπιός

Πρώτα απ’ όλα, αυτό το ζώδιο έχει δοκιμάσει όλα τα σέξι παιχνίδια ήδη, οπότε δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορούν να δοκιμάσουν. Αλλά ένα πράγμα που μπορεί πάντα να «φτιάξει» τη μέρα του είναι το σεξ στο κοινό. Η αίσθηση του να γνωρίζει ότι κάποιος μπορεί να το δει είναι αυτό που κάνει το αίμα του να τρέχει γρηγορότερα και να ξεπερνάει κάθε αναστολή (όχι ότι έχει και πολλές).

 

 

Τοξότης

Στο ζώδιο αυτό αρέσει η διασκέδαση και απολαμβάνει τα διασκεδαστικά και σέξι παιχνίδια. Το αγαπημένο του σεξουαλικό "κερασάκι" είναι σίγουρα ένα τρίο. Απλώς θέλει να ξέρει πώς είναι να συμμετέχει με περισσότερους ανθρώπους ενώ κάνει σεξ και αν θα μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες τους. Το σεξουαλικό σύνθημά του είναι: «Όσο περισσότεροι, τόσο πιο χαρούμενοι!»

 

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο είναι πιο περίεργο στην κρεβατοκάμαρα από ό,τι θα πίστευαν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ο πιο kinky σεξουαλικός του πειρασμός είναι ο αμοιβαίος αυνανισμός και ακόμη και αν δεν το παραδεχτεί ποτέ, μπορεί πραγματικά να το φέρει στην κορύφωση. Επίσης, νοιάζεται πραγματικά για την απόλαυση του άλλου, οπότε η ευχαρίστηση του συντρόφου του είναι πολύ σημαντική για αυτό.

 

 

Υδροχόος

Με αυτό το ζώδιο, το σεξ δεν είναι ποτέ βαρετό γιατί μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε κατάσταση. Η πιο τρελή του φαντασίωση μπορούμε να πούμε ότι είναι το να βλέπει τον σύντροφό του να κάνει σεξ με κάποιον άλλο. Συχνά πηγαίνει σε κλαμπ για να βλέπει τους ανθρώπους να χορεύουν με ερωτικό τρόπο, κάθε τι που αφήνει νύξεις ηδονής το ερεθίζει απίστευτα.

 

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο μπορεί να βαρεθεί εύκολα το τρυφερό σεξ, κι έτσι προτιμάει την ποικιλία. Του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα και ένα από αυτά είναι το να χρησιμοποιεί φτερά και… χειροπέδες. Του αρέσει να συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις του, ενώ ο σύντροφός του τις διεγείρει και αυτό μπορεί να το ερεθίσει υπερβολικά. Μόνο με τη σωστή προετοιμασία μπορεί να νιώσει το σεξ όπως πραγματικά το θέλει.

Cover photo: Cruel Intentions film

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.