5 πράγματα που κανένας άντρας δεν παρατηρεί κατά τη διάρκεια του σεξ

Για να μην αγχώνεσαι άδικα...

Αναστασία Τουρούτογλου

1. Αν ξυρίστηκες. Εκτός κι αν "πάσχεις" από αυξημένη τριχοφυΐα και είσαι γεμάτη τρίχες σε όλο σου το σώμα, ο καλός σου δεν θα καταλάβει αν σήμερα δεν ξυρίστηκες. Μπορεί για τις γυναίκες να είναι ανασταλτικός παράγοντας για να κάνεις σεξ για τους άντρες, όμως οι τρίχες... είναι τρίχες! Θα καταλάβει αν είσαι αξύριστη στη μοναδική περίπτωση που εκείνος έχει ξυρίσει πόδια- χέρια καλύτερα από σένα!

2. Οποιονδήποτε ήχο που κάνει το σώμα σου ή το σώμα σας. Οι περίεργοι ήχοι κατά τη διάρκεια του σεξ είναι απόλυτα φυσιολογικοί. Εξαιτίας μάλιστα της ανατομίας της γυναίκας, είναι κάτι που πολλές φορές δεν μπορείς να αποφύγεις. Το να σταματήσεις το σεξ και να προσπαθήσεις να απολογηθείς είναι περιττό, γιατί του έχει ξανασυμβεί.

3. Aν κάνεις φασαρία. Κατά πάσα πιθανότητα ο παρτενέρ σου δεν ακούει πόσο δυνατά φωνάζεις, εκτός και αν έχεις κολλήσει το στόμα σου στο αυτί του. Όπως επίσης και δεν τον πειράζει αν είσαι σιωπηλή τη στιγμή της κορύφωσης ή κατά τη διάρκεια. Άλλωστε, κανείς άντρας δεν απολαμβάνει να ακούει σε επανάληψη το «το σεξ μαζί σου είναι τέλειο, τέλειο, τέλειο».

4. Αν κάνεις γκριμάτσες. Ας πούμε πως τη στιγμή της κορύφωσης κάνεις μια φατσούλα που δεν είναι και πολύ κολακευτική. Η στιγμή είναι τόσο έντονη που δεν θα τον χαλάσει, ούτε θα καταλάβει ότι δεν είσαι και τόσο γοητευτική. Άλλωστε, και αυτός κάνει γκριμάτσες και μάλιστα πιο εκφραστικές!

5. Αν το μαλλιά σου είναι ανακατεμένα. Πίστεψε το ή όχι, οι άντρες τη στιγμή του σεξ δεν νοιάζονται -μάλλον δεν βλέπουν- αν είσαι η ωραιότερη του κόσμου ή όχι. Δηλαδή η φράση, «πω, πω το μαλλί της είναι άλουστο και ανακατεμένο» δεν πέρασε από το μυαλό κανενός άντρα ποτέ, σου λέμε αλήθεια. Ίσα-ίσα που τα ατημέλητα μαλλιά μπορούν πολύ συχνά να δείχνουν απίστευτα σέξι. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares