«Έκανα ένα τεστ σεξουαλικής προσωπικότητας εμπνευσμένη από το “Sex and the city”»

«Με βοήθησε να καταλάβω τι ακριβώς θέλω στο κρεβάτι».

Γεωργία Κοντού

Όλες έχουμε κάνει σε κάποια φάση της ζωής μας τεστ προσωπικότητας - λιγότερο ή περισσότερο αξιόπιστα, δεν έχει σημασία – όμως μια δημοσιογράφος, η Lauren Harano, εμπνευσμένη από ένα επεισόδιο του «Sex and the city», αποφάσισε να δοκιμάσει ένα τεστ σεξουαλικής προσωπικότητας, που βρήκε στην ιστοσελίδα με εκλαϊκευμένα άρθρα ψυχολογίας, Psychology Today.

«Πώς κατέληξα όμως στο Psychology Today;», γράφει. «Αφού είδα ένα επεισόδιο του “Sex and the city” σε επανάληψη, σκέφτηκα ότι ίσως δεν ζούσα στο φουλ την ερωτική ζωή μου. Καθώς η Σαμάνθα περιέγραφε, σε ένα brunch με τις φίλες της, τις σεξουαλικές περιπέτειές της πάνω σε κούνια, το πρόσθεσα στη λίστα των επιθυμιών μου. Κατεβαίνοντας στην κουνελότρυπα, προτού καλά καλά το καταλάβω βρέθηκα σε ένα τεστ που υποσχέθηκε να περιγράψει τη σεξουαλική προσωπικότητά μου.

«Μου πήρε μόλις 15 λεπτά να το ολοκληρώσω. Το νόημα είναι να ανακαλύψεις πόσο πειραματίζεσαι στο κρεβάτι, τι σου αρέσει, τι θα δοκίμαζες και τι δεν σε ενδιαφέρει να δοκιμάσεις. Επέλεξα τα δωρεάν αποτελέσματα [υπάρχει και πιο ολοκληρωμένη βερσιόν με αντίτιμο 4 δολαρίων] και η αξιολόγησή μου έδειξε ότι είμαι “άνετη στους ερωτικούς πειραματισμούς, αλλά δεν έχω εξερευνήσει ακόμα ένα μεγάλο εύρος επιλογών από την πλούσια παλέτα του σεξ”. Το ίδιο τεστ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είμαι δημιουργική στο κρεβάτι.

»Αφού έκανα το τεστ, συνειδητοποίησα ότι είναι βασικό να δοκιμάζω καινούρια πράγματα στη ζωή μου, ερωτικά και μη. Μαθαίνοντας τι θέλω στο κρεβάτι θα επικοινωνώ καλύτερα με τους μελλοντικούς παρτενέρ μου και θα έχω την ευκαιρία να ζήσω το δικό μου “Sex and the city”» όπως καταλήγει η αρθρογράφος.

Φωτογραφία: Taras Chernus / UnsplashAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares