Skip to main content

SEX

Περισσότερο σεξ (από) απόψε!

Αυτό το μυστικό θα σας απογειώσει. 



Τα περισσότερα ζευγάρια ξεκινούν την ερωτική τους ζωή με πολύ ρομαντισμό, αυθορμητισμό και πάθος. Αργότερα όμως, η γέννηση ενός παιδιού ή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορούν να φέρουν σχεδόν την καταστροφή σε αυτό το -φαινομενικά- ισχυρό ειδύλλιο.  Η σχέση μπαίνει σε μια κατάσταση «άνεσης και αδιαφορίας», με το ζευγάρι να αποτελεί τους δυο δολοφόνους του έρωτα τους. 

Αισθάνεσαι και εσύ ότι βιώνεις το τέλμα της αγάπης σου; Βάλε φωτιά στην ερωτική σας ζωή, με έναν ίσως υποτιμημένο τρόπο, που όμως κρύβει τόση δύναμη όση δε φαντάζεσαι, αφού είναι δυνατό να παίξει πονηρά παιχνίδια στο μυαλό ενός άντρα και να τον ξετρελάνει!

Δώσε βάση στη δύναμη των εσωρούχων: Σέξι ή ρομαντικά, kinky,  οικονομικά ή πανάκριβα, κορσέδες, νεγκλιζέ ή εσώρουχα ρόλου, όλα μπορούν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες ενός ζευγαριού. Τι να κάνεις; Πήγαινε στο αγαπημένο σου κατάστημα και προετοίμασέ τον ψυχολογικά από το δοκιμαστήριο. Ακόμα κι αν σου φανεί περίεργο ή πρόστυχο, βγάλε μερικές σέξι φωτογραφίες ενώ δοκιμάζεις το νέο σου αξεσουάρ – εσώρουχο και δώσε του μια μικρή γεύση από όσα τον περιμένουν τη νύχτα.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30