Skip to main content

SEX

10+1 προτάσεις για να προσθέσεις στο σεξουαλικό σου bucket list

Είμαστε σίγουρες πως δεν έχεις σκεφτείς πολλές από αυτές



Πιστεύεις πως το τελευταίο διάστημα έχεις ξεμείνει από ιδέες στο σεξ και εσύ και ο σύντροφός σου επαναλαμβάνετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια; Ίσως χρειάζεσαι λοιπόν μερικές νέες προτάσεις για να κάνεις πιο spicy την ερωτική σου ζωή και το AllYou έχει τις καλύτερες. Συνέχισε να διαβάζεις για κάνε μια έκπληξη στο ταίρι σου που θα τη θυμάται για καιρό!

Κάντε μια αναπαράσταση της αγαπημένης σας κινηματογραφικής sex scene

Έχοντας δει μερικές χιλιάδες σκηνές σεξ σε κινηματογράφο και τηλεόραση, είμαστε σίγουρες ότι έχετε και την προσωπική σας αγαπημένη. Γιατί λοιπόν να μην επιχειρήσετε μια καυτή αναπαράστασή της στο δικό σας κρεβάτι; Από το Βασικό Ένστικτο και την Εξιλέωση, μέχρι τις σειρές Bridgerton και Sex/Life, οι επιλογές είναι άπειρες και περιμένουν να τις δοκιμάσετε.

Δώστε γεύση στο κρεβάτι σας

Σαντιγί, σιρόπι σοκολάτας, φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα – υπάρχουν ένα σωρό γεύσεις που δεν χρειάζεται να τις απολαμβάνετε στα ραντεβού σας σε ρομαντικά καφέ, αλλά μπορείτε να τις δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια του σεξ. Θα εκπλαγείτε από το πόσο αφροδισιακές μπορεί να είναι!

Πειραματιστείτε με το BDSM

Αν και οι δύο το επιθυμείτε και είστε ΟΚ με την ιδέα (μιας που αυτή δεν είναι για όλα τα ζευγάρια), δοκιμάστε να πειραματιστείτε με το BDSM. Τα περίτεχνα δεσίματα σε συνδυασμό με σέξι εσώρουχα μπορεί να δώσου στη σεξουαλική σας ζωή αυτό που της λείπει.

Χρησιμοποιείστε προϊόντα με CBD

Τα προϊόντα με CBD χρησιμοποιούνται σαν χαλαρωτικά, γι’ αυτό και μπορούν να δώσουν νέα πνοή στη σεξουαλική σας ζωή αν αυτό που την επηρεάζει αρνητικά είναι το συσσωρευμένο stress.  

Παίξτε strip-poker

Στο strip-poker δεν υπάρχουν χαμένοι, αλλά μόνο νικητές! Αλλά και να μην ξέρετε poker, γδυθείτε παίζοντας το παιχνίδι που προτιμάτε εσείς.

Δοκιμάστε να κάνετε γυμναστική γυμνοί

Ιδρώστε παρέα κάνοντας τις αγαπημένες σας ασκήσεις, με τη μόνη διαφορά ότι θα είστε γυμνοί! Bonus αν χρησιμοποιήσετε και διάφορα props κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Περάστε μια εβδομάδα χωρίς σεξ, tease-άροντας ασταμάτητα τον σύντροφό σας κατά τη διάρκειά της

Προσπαθήστε να αντισταθείτε στο να κάνετε σεξ για μια εβδομάδα, tease-άροντας ωστόσο ασταμάτητα τον σύντροφό σας κατά τη διάρκειά της. Το αποτέλεσμα της εβδομαδιαίας αυτής αποχής θα σε εκπλήξει.

Χρησιμοποιείστε ένα sex toy που δεν έχετε δοκιμάσει

Έχετε ήδη εντάξει στη σεξουαλική σας ζωή τα sex toys εδώ και καιρό και ίσως έχετε βαρεθεί με αυτά που έχετε. Δεν πειράζει, γιατί όπως θα έχετε μάλλον καταλάβει κι εσείς, η αγορά ανανεώνεται συνεχώς. Βγείτε λοιπόν ξανά για το απαραίτητο shopping.

Δοκιμάστε δονούμενα εσώρουχα με τον σύντροφό σας σε δημόσιο χώρο

Αν θέλετε να γίνεται έξτρα πονηροί για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή, τότε τα δονούμενα εσώρουχα είναι η καλύτερη επιλογή. Ο σύντροφός σας έχει τον έλεγχο και εσείς θα καλοπεράσετε όσο κάνετε τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ.

Δοκιμάστε το role-play

Γιατροί σε διάλειμμά από την εφημερία, χαρακτήρες τηλεοπτικών σειρών ή και βιβλίων, ακόμη και οι μυστηριώδεις γείτονές σας. Οι ιδέες για role-play είναι πραγματικά άπειρες και εσείς δεν έχετε να χάσετε τίποτα δοκιμάζοντάς το.

Κάντε sexting όσο είστε και οι δύο στη δουλειά

Δεν χρειάζεται να σας περιγράψουμε πόσο θα ανυπομονείτε για το σχόλασμα!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί