Skip to main content

SEX

5 tips για να απολαμβάνεις το sex ακόμη κι όταν είσαι κουρασμένη

Είσαι σε mood για sex, αλλά είσαι υπερβολικά κουρασμένη; Έχουμε 5 tips που σίγουρα θα βοηθήσουν



Όπως μετά από ένα καλό γεύμα έχεις πάντα όρεξη για γλυκό, έτσι και με το sex πάντα υπάρχει η θέληση, αλλά καμιά φορά η κούραση του σώματός μας δεν μας αφήνει να το απολαύσουμε. Πράγμα ιδιαίτερα άδικο, αν σκεφτεί κανείς πόσο χαλαρωτικό μπορεί να είναι το καλό sex για το σώμα και το πνεύμα μας μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Αν λοιπόν κι εσένα σου συμβαίνει συχνά να είσαι στο mood, αλλά να νιώθεις υπερβολικά κουρασμένη, τότε διάβασε τα tips του AllYou για να απολαμβάνεις το sex ακόμη και μετά από 12 ώρες στο γραφείο.

Κάνε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο με το ταίρι σου δεν συγκρίνεται με τίποτα. Απολαύστε το ζεστό νερό ανάβοντας κεριά και tease-άρετε ο ένας τον άλλον μέσα σε αυτό. Αμέσως θα χαλαρώσετε και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να κάνετε sex μετά από αυτό.

Κάντε μασάζ

Όταν το ένα μέλος του ζευγαριού είναι κουρασμένο, τότε το άλλο του προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ. Το οποίο στην πορεία μπορεί να γίνει και πολύ πονηρό και να βρεθείτε αμέσως στο κρεβάτι.

Δοκιμάστε τις αγκαλιές και το spooning

Οι αγκαλιές και το spooning στο κρεβάτι αποτελούν εγγυημένη πρακτική για να χαλαρώσετε αμέσως μετά από μια δύσκολη μέρα. Φυσικά αυτά μπορούν να εξελιχθούν γρήγορα σε απαλά φιλιά στο λαιμό και πίσω από τα αυτιά και πριν το καταλάβετε θα απολαμβάνετε το sex με το ταίρι σας έχοντας ήδη ξεχάσει την κούραση της ημέρας.

Αυνανιστείτε

Το sex δεν ταυτίζεται απαραίτητα με τη διείσδυση για να είναι sex. Αν είσαι εσύ ή το ταίρι σου λοιπόν αρκετά κουρασμένοι για αυτήν, δοκιμάστε τον αμοιβαίο αυνανισμό στο κρεβάτι ή τον καναπέ και απολαύστε το εξίσου. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα χαλαρωτικό μασάζ ή αγκαλιές και φιλιά σαν foreplay.

Διαλέξτε τη σωστή στάση

Όταν κάνετε sex μετά από μεγάλη κούραση, δοκιμάστε στάσεις οι οποίες δεν προϋποθέτουν πολύ stretching ή δουλειά κατά τη διάρκεια της πράξης. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι τις επόμενες φορές που θα είστε και οι δύο ξεκούραστοι δεν θα κάνετε κάτι που να προϋποθέτει περισσότερη φαντασία και προσπάθεια!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30