Πώς να ανεβάσεις την ένταση στο sexting πριν καν το καταλάβει

Τα hot tips του AllYou για απογειώσεις το sexting

Ναταλία Πετρίτη

Μόλις ξεκίνησες το dating με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει πολύ και δεν κρατιέσαι κάθε φορά που είναι να συναντηθείτε. Για να κάνεις τα πράγματα ακόμη πιο hot για αυτές σας τις συναντήσεις, διάβασε εδώ τα καλύτερα tips για να ανεβάσεις την ένταση στο sexting πριν καν το καταλάβει. Και πίστεψέ μας, δεν είναι όσο δύσκολο μπορεί να νομίζεις πως είναι.

Γίνε συγκεκριμένη

Μην μιλάς γενικόλογα στο sexting, αλλά γίνε αμέσως συγκεκριμένη. Πες του τι φοράς, που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή, τι κάνεις στον εαυτό σου και τι θα ήθελες εκείνος να σου κάνει. Δημιούργησε εικόνες στο μυαλό του τις οποίες δεν θα μπορεί να αποβάλει με τίποτα και προϊδέασέ τον ως προς αυτά που έχει να περιμένει για την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε.

Γίνε πονηρή

Το sexting δεν είναι για τους ντροπαλούς, γι’ αυτό βγάλε όλο σου τον πονηρό εαυτό σε αυτό, χωρίς αναστολές. Πες του οτιδήποτε σκέφτεσαι και την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε θα κρατιέστε οριακά από το να σκίσετε τα ρούχα ο ένας του άλλου. 

Μάθε να tease-άρεις

Μπορεί να φαίνεται αντίθετο από όσα είπαμε παραπάνω, αλλά το sexting χρειάζεται απόλυτη ισορροπία ως προς το πόσα μοιραζόμαστε. Μάθε λοιπόν να tease-άρεις, χωρίς να προσφέρεις τα πάντα από όσα θέλεις να κάνεις μαζί του στο σεξ. Έτσι, θα είσαι το μυστηριώδες αντικείμενο του πόθου του, χωρίς να έχεις ήδη εξαντλήσει όλα όσα προτίθεσαι να δοκιμάσεις στο σεξ μαζί του.

Άσε τα πράγματα ανοιχτά

Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου στο οποίο θέλεις να τον βάλεις σταδιακά μέσα από το texting και το sexting, τότε άσε τα πράγματα ανοιχτά και βάλε τα δυνατά σου στο να δημιουργείς ένταση. Πες πράγματα που σκέφτεσαι, αλλά λίγα κάθε φορά. Άστον να μπει στο παιχνίδι σταδιακά και θα μας ευχαριστείς.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares