Skip to main content

SEX

Κάναμε σεξ και τώρα με αγνοεί: Όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί και να ισχύουν

Τι συμβαίνει όταν μετά το σεξ με έναν άντρα, εκείνος εξαφανίζεται;



Το να κάνεις σεξ με έναν άντρα και αυτός αμέσως μετά να εξαφανιστεί είναι πολύ πιο συνηθισμένο από όσο πιστεύεις και κατά πάσα πιθανότητα έχει συμβεί σε όλες τις γυναίκες. Η κίνηση αυτή δεν δηλώνει απαραίτητα απόρριψη, αλλά μπορεί να εξηγηθεί και από μια σειρά από άλλες αιτίες, που δικαιολογούν το ότι δεν προχώρησε κι άλλο η δική σας ιστορία. Να ποιες είναι αυτές.

Δεν κατάλαβες ότι ήθελε μόνο ένα one night stand

Τα one night stands είναι πλήρως απενοχοποιημένα από όλα τα φύλα και επιλέγονται για τη διατήρηση της σεξουαλικής επαφής, ακόμη και σε περιόδους που ένα άτομο δεν επιθυμεί μια ερωτική σχέση με μόνιμο χαρακτήρα. Στη δική σας περίπτωση, ίσως το άτομο με το οποίο κάνατε σεξ να ήθελε αυτό και μόνο και εσύ να μην το συνειδητοποίησες. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι σε απορρίπτει ως άτομο, αλλά ότι δεν είχε έτσι κι αλλιώς σκοπό να το προχωρήσει με κάποιο τρόπο.

Δεν ήταν σίγουρος ότι εσύ ήθελες κάτι παραπάνω

Όπως εσύ μπορεί να μην κατάλαβες ότι δεν ήθελε κάτι παραπάνω από το σεξ, έτσι κι αυτός ίσως δεν κατάλαβε ποτέ ότι εσύ θα ήθελες μια συνέχεια στο μεταξύ σας. Γι’ αυτό, παρά το γεγονός ότι εκείνος ίσως θα το ήθελε, δεν το προσπάθησε ποτέ.

Δεν ταιριάξατε στο σεξ

Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι στο σεξ κι αυτό δεν είναι κάτι κακό, αλλά υποδηλώνει απλά ότι διαφέρουν οι συνήθειες, τα θέλω και η προσέγγισή τους. Γι’ αυτό πολύ απλά δεν θέλησε να επενδύσει περισσότερο σε κάτι μαζί σου, από τη στιγμή που δεν το βρίσκετε και τόσο στις πιο intimate στιγμές σας.

Δεν είναι έτοιμος για κάτι σοβαρό

Δεν είναι ότι δεν θέλει, αλλά αυτήν την περίοδο στη ζωή του δεν είναι έτοιμος ή δεν έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει κάτι σοβαρό. Γι’ αυτό και δεν σου έστειλε πάλι, γεμίζοντάς σε με ψεύτικες ελπίδες.

Περιμένει από εσένα να στείλεις

Όπως φαίνεται σε εσένα αυτονόητο ότι έπρεπε να σου στείλει, ίσως συμβαίνει το ίδιο και με εκείνον. Και τελικά δεν στέλνει κανείς από τους δύο.

Έγινες κάπως clingy μετά το σεξ

Αν μετά το σεξ συμπεριφέρθηκες σαν να βρίσκεστε σε μια σοβαρή σχέση ετών, αποζητώντας υπερβολικό intimacy που δεν δικαιολογείται με κάποιο τρόπο, τότε ίσως τρόμαξες το άτομο με το οποίο πέρασες εκείνη τη νύχτα, σε βαθμό που δεν τόλμησε να σε ξαναπάρει τηλέφωνο.

Απλώς δεν του αρέσεις και τόσο

Τέλος, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην άρεσες στο εν λόγω άτομο και τόσο πολύ. Πράγμα που δεν χρειάζεται να σε ρίξει ψυχολογικά, κατηγορώντας τον εαυτό σου, αλλά να σε κάνει να αναζητήσεις κάποιον άλλο άνθρωπο με τον οποίο θα ταιριάζετε πραγματικά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!