Skip to main content

SEX

Όλα όσα εύχονται οι άντρες να γνωρίζαμε για το texting

Συμβουλές ώστε να κατακτήσετε τον ανδρικό πληθυσμό μέσα από τις ικανότητές σας στο texting!



Με το texting να έχει μετατραπεί στο βασικό μέσο για φλερτ της νέας γενιάς, δεν είναι περίεργο που όλοι και όλες αναζητούμε διαρκώς τρόπους να βελτιώνουμε τις ικανότητές μας σε αυτό. Το να τσατάρεις με έναν άντρα σίγουρα δεν είναι πυρηνική επιστήμη, όμως κάποιες φορές χρειάζεται κι αυτό μερικές συμβουλές ώστε να πετύχει. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις, για να δεις όλα όσα εύχονται οι άντρες να γνωρίζαμε για το texting και να τους κατακτήσεις μέσα από τις ικανότητές σου!

Μην το παρακάνεις

Ναι, είναι πλέον το βασικό μέσο για φλερτ, όμως όταν το παρακάνεις με τα μηνύματα, δεν αφήνεις και πολλά για τη δια ζώσης επαφή σας. Να είσαι λοιπόν εγκρατής σε αυτό, δίνοντας πάντα πάσες ώστε να τα λέτε από κοντά και να γνωρίζεστε εκεί καλύτερα μεταξύ σας. Άσε που ο κόσμος έχει πολλές δουλειές για να είναι διαρκώς πάνω από ένα τηλέφωνο!

Χτίσε μια περιοδικότητα στην επαφή

Δεν λέμε να στέλνεις μόνο για να στέλνεις, αλλά να χτίσεις μια σχέση από την οποία τόσο εσύ όσο και το άτομο με το οποίο μιλάς να έχετε να περιμένετε πράγματα ο ένας από τον άλλον, με έναν όμορφο και τρυφερό τρόπο.

Δείξε το χιούμορ σου

Το χιούμορ ανεξάρτητα από το μέσο επικοινωνίας είναι πάντα σέξι. Μην φοβηθείς λοιπόν να το δείξεις ακόμη και στα μηνύματα που ανταλλάσσετε διαρκώς.

Πες καλημέρα και καληνύχτα

Όχι φυσικά από τον πρώτο κιόλας καιρό που μιλάς με κάποιον, αλλά σταδιακά. Πρόκειται για μια γλυκιά χειρονομία που δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο το ενδιαφέρον σου και τις προσδοκίες που έχεις ώστε να ανταλλάσσετε αυτά τα λόγια σύντομα από κοντά

Ενδιαφέρσου για εκείνον

Ρώτα για το παρελθόν του, τις εμπειρίες του, τις συνήθειες και τα όλα όσα τον ενδιαφέρουν. Το ίδιο θα κάνει και εκείνος και θα γνωριστείτε σταδιακά καλά, καταλαβαίνοντας μάλιστα αν ταιριάζετε μεταξύ σας.

Ρώτα τον τα όνειρά του

Όλοι μας έχουμε όνειρα για το μέλλον και τι καλύτερο από το να ενδιαφέρονται για αυτά τα άτομα με τα οποία φλερτάρουμε!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department