Skip to main content

SEX

Η γλώσσα του σώματος των αρσενικών: Σημάδια ότι σε θέλει

Ακόμη και να θέλει να κρυφτεί, η γλώσσα του σώματός του τον προδίδει!



Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες ενδείξεις από τη συμπεριφορά ενός άνδρα που υποδηλώνουν ότι εκείνος ενδιαφέρεται για σένα ερωτικά, φλερτάροντας μαζί σου. Τι γίνεται όμως όταν γνωρίζεις πως το πρόσωπο αυτό είναι ταυτόχρονα ντροπαλό και δύσκολα εκφράζει τα συναισθήματά του; Προτού κάνει εσύ μια κίνηση ματ διεκδικώντας τον, ρίξε μια καλή ματιά στη γλώσσα του σώματός του. Μέσα από αυτήν θα καταλάβεις αν πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα, δίνοντάς σου το πράσινο φως ώστε να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω.

Έχετε συνεχώς eye contact

Τίποτα δεν προδίδει περισσότερο το γεγονός ότι ψήνεται για σένα, από το διαρκές eye contact που διατηρείτε κάθε φορά που είστε στον ίδιο χώρο. Παρατήρησε επίσης τις κόρες των ματιών του. Θα δεις ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι διεσταλμένες, όπως συμβαίνει κάθε φορά που αντικρίζουμε έναν άνθρωπο που μας αρέσει ερωτικά.

Είναι διαρκώς κοντά σε εσένα

Παρατήρησε το που στέκεται μέσα στον χώρο όπου βρίσκεστε μαζί. Αν δεις ότι βρίσκεται διαρκώς κοντά σε εσένα, δεν είναι μια τυχαία σύμπτωση, αλλά μάλλον μια ένδειξη ότι σε θέλει και δεν ξέρει πώς να στο πει.

Ο κορμός του και τα πόδια του είναι στραμμένα προς το μέρος σου

Ακόμη κι όταν δεν βρίσκεται κοντά σου, ο κορμός του και τα πόδια του είναι στραμμένα προς το μέρος σου γιατί χωρίς καν να το καταλάβει και ο ίδιος, αναζητά εσένα στον χώρο.

Η γλώσσα του σώματός σου καθρεπτίζεται στη δική του

Ακόμη μια κίνηση που κάνει χωρίς να το καταλάβει και ο ίδιος, είναι ότι η γλώσσα του σώματός σου καθρεπτίζεται στη δική του. Έτσι, χειρονομίες που κάνεις εσύ όσο μιλάτε, βλέπεις να «αντιγράφονται» και από τον ίδιο πάνω στην κουβέντα σας. Πρόκειται για το λεγόμενο Chameleon Effect που μας βοηθά να συνδεόμαστε περισσότερο με τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν.

Σου φαίνεται νευρικός

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας άνετος τύπος με αυτοπεποίθηση, πολλές φορές μοιάζει να τα χάνει όσο είναι δίπλα σου, αποτέλεσμα της νευρικότητάς του. Κι αυτό γιατί στην προσπάθεια να σε εντυπωσιάσει, φοβάται μην εκτεθεί.

Είναι προστατευτικός απέναντί σου

Είναι ο τύπος που αν περπατάτε μαζί το βράδυ θα σταθεί από πίσω και πλαγίως σε εσένα, δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα. Ή εκείνος που θα βάλει το χέρι του μπροστά σου όταν περνά απότομα ένα αμάξι. Σε θέλει και δεν μπορεί να το κρύψει.

Δαγκώνει τα χείλη του

Το ελαφρύ δάγκωμα των χειλιών του κάθε φορά που μιλάτε προκύπτει επειδή το μόνο που σκέφτεται δεν είναι άλλο από το να σε φιλήσει!

Δεν χάνει ευκαιρία να σε ακουμπήσει ελαφρώς

Χωρίς φυσικά να είναι παραβιαστικός με κάποιον τρόπο, δεν χάνει την ευκαιρία να σε ακουμπήσει ελαφρώς κάθε φορά που είστε μαζί και μιλάτε. Εκείνο το απαλό χάδι στο χέρι είναι το σημάδι ότι του έχεις κλέψει την καρδιά και ότι μπορείς χωρίς αμφιβολία να κάνεις κίνηση!

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε