Skip to main content

SEX

5 συμβουλές για να γίνεις επαγγελματίας στο dirty talking

Διάβασε προσεκτικά!



Στο sex όλα επιτρέπονται αρκεί να είναι συναινετικά! Και το dirty talking είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή, φτιάχνει να το κάνεις σωστά ώστε να μην γίνει ποτέ awkward! Εμείς σου δίνουμε τις απαραίτητες συμβουλές για να γίνεις… επαγγελματίας!

Ψιθύρισέ του στο αυτί ό,τι θες να σου κάνει

Αν είσαι καινούρια σε αυτό και νιώθεις ακόμα κάπως άβολα, ξεκίνα λέγοντάς του απλά στο αυτί τι θα ήθελες να σου κάνει και τι να του κάνεις εσύ. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μηνύματα κάνοντας sexting.

Σκέψου από πριν τι θα πεις

Ετοίμασε στο μυαλό σου κάποιες ατάκες οι οποίες «σε φτιάχνουν» και θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις στο σεξ με τον σύντροφό σου. Αν χρειάζεσαι ιδέες, επένδυσε σε μια ερωτική ταινία που μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις ανάγκες σου.

Αποφάσισε τι είναι εκτός των ορίων σου

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις δεν είναι πάντα κοινές, οπότε αν κάτι σε πειράζει, πρέπει σίγουρα να το δηλώσεις. Στο κρεβάτι μπορεί να χρησιμοποιηθούν λέξεις ή εκφράσεις με τις οποίες άλλοι νιώθουν άνετα και άλλοι όχι. Αποφάσισε λοιπόν τι είναι εκτός των ορίων σου και ενημέρωσε εγκαίρως τον σύντροφό σου για να αποφύγετε άβολες περιστάσεις.

Διάβασε ερωτική λογοτεχνία

Ακόμη ένας τρόπος για να τονώσεις το σεξουαλικό σου λεξιλόγιο είναι να διαβάσετε παρέα με τον σύντροφό σου ερωτικά μυθιστορήματα. Η ανάγνωση αυτού του είδους βιβλίων μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τι σας αρέσει και να πάρετε μερικές φοβερές ιδέες σε αυτόν τον τομέα.

Δοκίμασε και το Role Play

Το παιχνίδι ρόλων μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μην χρειαστεί να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για την επιλογή των λέξεών σας στο dirty talking, μιας που αυτές τις επιλέγει ο χαρακτήρας που υποδύεστε. Γι΄ αυτό δοκίμασέ το, και άσε τη φαντασία σου πιο ελεύθερη από ποτέ.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.