5 συμβουλές για να γίνεις επαγγελματίας στο dirty talking

Διάβασε προσεκτικά!

Ναταλία Πετρίτη

Στο sex όλα επιτρέπονται αρκεί να είναι συναινετικά! Και το dirty talking είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή, φτιάχνει να το κάνεις σωστά ώστε να μην γίνει ποτέ awkward! Εμείς σου δίνουμε τις απαραίτητες συμβουλές για να γίνεις… επαγγελματίας!

Ψιθύρισέ του στο αυτί ό,τι θες να σου κάνει

Αν είσαι καινούρια σε αυτό και νιώθεις ακόμα κάπως άβολα, ξεκίνα λέγοντάς του απλά στο αυτί τι θα ήθελες να σου κάνει και τι να του κάνεις εσύ. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μηνύματα κάνοντας sexting.

Σκέψου από πριν τι θα πεις

Ετοίμασε στο μυαλό σου κάποιες ατάκες οι οποίες «σε φτιάχνουν» και θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις στο σεξ με τον σύντροφό σου. Αν χρειάζεσαι ιδέες, επένδυσε σε μια ερωτική ταινία που μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις ανάγκες σου.

Αποφάσισε τι είναι εκτός των ορίων σου

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις δεν είναι πάντα κοινές, οπότε αν κάτι σε πειράζει, πρέπει σίγουρα να το δηλώσεις. Στο κρεβάτι μπορεί να χρησιμοποιηθούν λέξεις ή εκφράσεις με τις οποίες άλλοι νιώθουν άνετα και άλλοι όχι. Αποφάσισε λοιπόν τι είναι εκτός των ορίων σου και ενημέρωσε εγκαίρως τον σύντροφό σου για να αποφύγετε άβολες περιστάσεις.

Διάβασε ερωτική λογοτεχνία

Ακόμη ένας τρόπος για να τονώσεις το σεξουαλικό σου λεξιλόγιο είναι να διαβάσετε παρέα με τον σύντροφό σου ερωτικά μυθιστορήματα. Η ανάγνωση αυτού του είδους βιβλίων μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τι σας αρέσει και να πάρετε μερικές φοβερές ιδέες σε αυτόν τον τομέα.

Δοκίμασε και το Role Play

Το παιχνίδι ρόλων μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μην χρειαστεί να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για την επιλογή των λέξεών σας στο dirty talking, μιας που αυτές τις επιλέγει ο χαρακτήρας που υποδύεστε. Γι΄ αυτό δοκίμασέ το, και άσε τη φαντασία σου πιο ελεύθερη από ποτέ.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares