Skip to main content

SEX

Μήπως είναι καιρός να δοκιμάσεις το public sex με τον σύντροφό σου;

Τα πλεονεκτήματα του να μεταφέρεις το sex σε δημόσιο χώρο και 5 μοναδικά tips για να το απογειώσεις



Πρόκειται για μία από τις πιο κοινές φαντασιώσεις: το sex σε εξωτερικό χώρο. Και μπορεί να είναι παράνομο, όμως μεταξύ μας, αυτό είναι και που εξιτάρει περισσότερο και που μπορεί να δώσει νέα πνοή στη σχέση σας και τη σεξουαλική σας ζωή, που έχει ανάγκη από κάτι νέο.

Το sex σε εξωτερικό χώρο είναι αυτό που μπορεί να ανανεώσει στο φουλ τη σεξουαλική σας ενέργεια και χημεία, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του ζευγαριού και σίγουρα ενισχύει και τη δημιουργικότητά του, μιας που πρέπει να είστε και οι δύο έξτρα προσεκτικοί ως προς το που και πώς αυτό θα πραγματοποιηθεί, ώστε όχι μόνο να το απολαύσετε, αλλά και να μην σας πιάσουν στα πράσα!

Να και μερικές συμβουλές που θα κάνουν το sex σε εξωτερικό χώρο μια εμπειρία που σίγουρα θα κρατήσετε στις συνήθειές σας ως ζευγάρι.

Προσοχή στα ρούχα

Ένα φόρεμα ή μια αέρινη φούστα είναι τα ρούχα που πρέπει να έχεις επιλέξει ώστε να κάνετε sex εκτός σπιτιού, μιας που θα μπορείς να κινείσαι με ευκολία χωρίς καν να τα αφαιρέσεις και να ρισκάρεις το να σε δουν περαστικοί γυμνή. Προτίμησε να βάλεις ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που μετακινείται εύκολα ή και καθόλου!

Επιλέξτε το μέρος με προσοχή

Μια ερημική παραλία, ένα σποτ στο βουνό που δεν έχει περαστικούς και οποιοδήποτε άλλο σημείο γνωρίζεις ότι δεν θα σας πετύχουν είναι κατάλληλο για να δοκιμάσετε το sex εκτός σπιτιού.

Οι στάσεις που βοηθούν

Στην περίπτωση του sex σε εξωτερικό χώρο, είναι φυσικό να μην υπάρχουν και πολλές επιλογές ως προς τη στάση που θα δοκιμάσετε. Επιλέξτε λοιπόν να είστε όρθιοι πρόσωπο με πρόσωπο ή με εσένα γυρισμένη, σηκώνοντας αν θέλεις το ένα σου πόδι ψηλά.

Έχε μαζί σου ό,τι μπορεί να χρειαστείτε

Προφυλακτικά και μαντηλάκια για μετά το σεξ (χωρίς αλκοόλη) είναι προϊόντα που θα πρέπει να έχεις φροντίσει από πριν να έχετε μαζί σας.

Να είστε σε εγρήγορση

Όσο απολαυστικό κι αν είναι, το sex σε εξωτερικό χώρο είναι παράνομο. Γι’ αυτό φρόντισε να είστε διαρκώς σε εγρήγορση και να βρίσκεστε σε ένα σημείο από το οποίο θα μπορείτε να κρυφτείτε ή να φύγετε ανά πάσα στιγμή. Θυμήσου επίσης ότι θα πρέπει να είστε και αθόρυβοι, όσο κι αν νιώθεις την ανάγκη να ακουστούν όλα όσα αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.