Skip to main content

SEX

Kinky sex: 4 συμβουλές για αρχάριες

Ακόμα να το δοκιμάσεις;  



Τα kinky αξεσουάρ είναι ιδανικοί σύντροφοι κατά τη σεξουαλική επαφή,  αφού κάνουν τη στιγμή πιο πικάντικη και διεγείρουν τις αισθήσεις. Επιπλέον, με αυτά τα αξεσουάρ αποδέχεσαι ουσιαστικά τα παιχνίδια ρόλων, που θα σε απελευθερώσουν, θα σε απαλλάξουν από ταμπού και προκαταλήψεις στο κρεβάτι, τόσο κατά το προκαταρκτικό στάδιο, όσο και αργότερα. 

Αν ανήκουν και στο δικό σου γούστο, τότε αυτές είναι οι βασικές συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν ως αρχάρια να προσαρμοστείς: 

1. Χρησιμοποίησε αντικείμενα καθημερινής χρήσης, προκειμένου να διατηρήσεις το στοιχείο του αυθορμητισμού και της έκπληξης. 

2. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου ως προς τα αξεσουάρ, χρησιμοποιώντας τα και σε άλλες περιπτώσεις εκτός σεξουαλικής επαφής. Για παράδειγμα, αν ο επόμενος στόχος σου είναι να απολαύσετε το σεξ με δεμένα μάτια, κάνε το ίδιο παιχνίδι αρχικά στην κουζίνα: δέσε του τα μάτια και παίξε με τις αισθήσεις του, δίνοντας του να δοκιμάσει διάφορα προϊόντα. Αφού αποδέχεται το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε δε θα προβληματιστεί στο κρεβάτι. 

3. Μάθετε περισσότερα ο ένας για το σώμα του άλλου, εφαρμόζοντας μια μάσκα στα μάτια κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Αναρωτιέσαι πώς λειτουργεί αυτό; Άφησε τον να γευματίσει με τα μάτια δεμένα και έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί με λίγη από τη σως στα χείλη. Ενώ δε βλέπει, καθάρισε του την περιοχή με τον πιο αισθησιακό τρόπο. 

4. Μετέφερε την αδρεναλίνη στο κρεβάτι και απέδειξε στο σύντροφο σου πόσο διεγερτικό είναι αυτό το sex game, δίνοντας έμφαση στη δύναμη της αφής αλλά και της γλώσσας. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της