Πώς κάνει σεξ ένα ζευγάρι όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι;

Όλα τα tips για να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας ζωή ενεργή μετά τον ερχομό των παιδιών

Ναταλία Πετρίτη

Το να κάνει ένα ζευγάρι σεξ με τα παιδιά να βρίσκονται στο σπίτι, είναι ομολογουμένως μια πρόκληση, πόσο μάλλον αν ο χώρος αυτού είναι μικρός και ο χρόνος περιορισμένος. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι η σεξουαλική πτυχή μιας σχέσης δικαιολογείται να εξαφανίζεται μετά την έλευση των καρπών του έρωτα ενός ζευγαριού. Να λοιπόν τα tips που χρειάζεστε, για να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας ζωή ενεργή μετά τον ερχομό των παιδιών.

Καθιερώστε τη «νύχτα του σεξ» μία μέρα την εβδομάδα

Αν υπάρχει η δυνατότητα να σας κρατήσουν τα παιδιά κάποιοι φίλοι σας που έχουν άλλα παιδιά για ένα playdate sleepover ή αν αυτά μπορούν να μείνουν με συγγενείς όπως οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους, τότε εκμεταλλευτείτε αυτή τη νύχτα που μπορείτε να περάσετε μόνοι ως ζευγάρι, ώστε να κάνετε ανεμπόδιστα σεξ.

Χρησιμοποιείστε την κλειδαριά στην πόρτα του υπνοδωματίου σας

Οι κλειδαριές στις πόρτες είναι σύμμαχοί μας ώστε κατά τη διάρκεια του σεξ να μην μπει κατά λάθος το παιδί και διακόψει ό,τι συμβαίνει, κάνοντας στη συνέχεια ερωτήσεις όπως «Τι κάνετε εκεί μαμά;», που εκείνη τη στιγμή μπορεί να φέρουν σε αμηχανία. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, χρησιμοποιήστε τις πάντα.

Χρησιμοποιήστε κάποια ηλεκτρική συσκευή που κάνει θόρυβο

Αν ο χώρος σας είναι μικρός και ανησυχείτε ότι θα ακουστείτε όσο κάνετε σεξ, τότε μια ηλεκτρική συσκευή που κάνει θόρυβο μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο καμουφλάζ. Το πλυντήριο είναι ιδανικό, ενώ μπορείτε να βάλετε και τον αγαπημένο σας δίσκο στο πικάπ.

Κλείστε ραντεβού!

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ώρες που το παιδί βρίσκεται εκτός σπιτιού για δραστηριότητες όπως η εκμάθηση ξένων γλωσσών ή ένα άθλημα. Εκείνο το δίωρο μέσα στο απόγευμα είναι όλο δικό σας για να περάσετε χρόνο μαζί και να κάνετε όσο σεξ επιθυμείτε. Κλείστε λοιπόν το ραντεβού σας για εκείνες τις ώρες!

Μιλήστε στα παιδιά για το σεξ

Το να γνωρίζουν τα παιδιά μας από μικρή ηλικία τι είναι το σεξ βοηθά το ζευγάρι να διατηρήσει την ερωτική του ζωή ζωντανή και ποιοτική, ενώ βοηθά και τα παιδιά να αποκτήσουν καλύτερη σχέση με το σώμα τους και να μην νιώθουν το αίσθημα της ντροπής που πολλές φορές συνοδεύει την αμάθεια γύρω από τέτοιου είδους ζητήματα. Εξηγείστε λοιπόν στα παιδιά τι είναι η ερωτική πράξη, πώς αυτή γίνεται και γιατί είναι σημαντική, από την απόλαυση μέχρι την αναπαραγωγική διαδικασία, συμβουλευόμενοι μερικά από τα χιλιάδες σχετικά βιβλία-βοηθήματα που κυκλοφορούν στα ενημερωμένα παιδικά βιβλιοπωλεία. Αναζητήστε επίσης παιδικά παραμύθια που είναι διαθέσιμα τα τελευταία χρόνια, που επίσης εξηγούν με τον κατάλληλο τρόπο αυτά που ίσως εσείς αισθάνεστε (χωρίς λόγο φυσικά) άβολα να συζητήσετε μαζί τους. Όταν τα παιδιά μας γνωρίζουν τι είναι το σεξ, θα καταλαβαίνουν και τα ίδια πότε οι γονείς χρειάζονται ιδιωτικότητα για αυτό και θα την προσφέρουν χωρίς να χρειάζονται τεχνάσματα ώστε το ζευγάρι να το απολαμβάνει.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares