Skip to main content

SEX

Μέρη για το πρώτο φιλί

Ιδέες για να κάνεις το πρώτο σας φιλί μια αξέχαστη εμπειρία για τους δυο σας



Το πρώτο σας ραντεβού είναι ζήτημα λίγων ημερών από τώρα και δεν βλέπεις την ώρα για εκείνη τη στιγμή που θα δώσετε το πρώτο σας φιλί. Ταυτόχρονα όμως, δεν μπορείς και να μην σκέφτεσαι έντονα το ποια είναι η κατάλληλη τοποθεσία για να συμβεί αυτό, ώστε να μοιραστείτε μια άκρως ρομαντικής στιγμή που θα σας μείνει αξέχαστη στον χρόνο. Πάρε λοιπόν ιδέες από το AllYou για τα πιο ιδανικά μέρη για το πρώτο σας φιλί.

Σε ένα αξιοθέατο της πόλης

Πώς θα σου φαινόταν αν το πρώτο σας ραντεβού γινόταν υπό τη μορφή ενός περιπάτου στα ομορφότερα μέρη της πόλης όπου μένετε, με απώτερο σκοπό το πρώτο σας φιλί να το δώσετε δίπλα σε ένα χαρακτηριστικό αξιοθέατο; Εμείς δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο ρομαντικό από ένα φιλί στους Ανέμους στην Πλάκα…

Σε ένα παραθαλάσσιο σημείο

Το πρώτο φιλί δίπλα στη θάλασσα, σε μια παραλία που θα είστε για περπάτημα, θα έχει αλμυρή γεύση, αλλά θα γίνει μια γλυκιά ανάμνηση στο μέλλον. Έξτρα πόντοι αν αυτό συμβεί όσο είναι καλοκαίρι και κολυμπάτε στη θάλασσα!

Στο αγαπημένο σας καφέ

Το αγαπημένο σας καφέ θα σας προσφέρει την πιο ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα για το πρώτο σας φιλί, με γεύση γαλλικού καφέ και ζεστής σοκολάτας.

meri-gia-proto-fili-2

Όσο χορεύετε

Σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει σημασία το μέρος, αλλά η χρονική στιγμή. Όσο χορεύετε ακούγοντας το αγαπημένο σας συγκρότημα σε μια συναυλία ή κατά τη διάρκεια μιας εξόδου σε ένα ατμοσφαιρικό κλαμπ, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για το πρώτο σας φιλί από αυτήν.

Σε ένα ύψωμα στην πόλη

Όσο βλέπετε από ψηλά την πόλη στην οποία μένετε και νιώθετε την εφορία της θέας αυτής, το να δώσετε το πρώτο σας φιλί θα είναι σούπερ ρομαντική και αξέχαστη στιγμή.

Στο σινεμά

Κλισέ, αλλά όταν είστε στο σινεμά παρακολουθώντας μια ρομαντική ταινία, σίγουρα θα αισθανθείτε τα απαραίτητα vibes για να δώσετε το πρώτο σας φιλί.

Σε ένα λούνα παρκ

Δεν είναι τυχαία μια από τις πιο κλασικές σκηνές σε ρομαντικές κομεντί. Το πρώτο φιλί όσο θα είστε πάνω στη ρόδα του λούνα παρκ με θέα στα φώτα της πόλης είναι ό,τι καλύτερο.

Οπουδήποτε στην πραγματικότητα

Το πρώτο φιλί στην πραγματικότητα δεν επιδέχεται σκηνοθεσίας και είναι κάτι που συμβαίνει αυθόρμητα εφόσον το επιθυμούν και οι δύο. Όπου λοιπόν κι αν δώσετε το πρώτο σας φιλί, το μόνο βέβαιο είναι στο ότι θα το θυμάστε και οι δύο για πάντα.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα