Τι κάνεις όταν γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει αλλά κάνετε κακό σεξ;

Τρεις πολύτιμες συμβουλές για να διαχειριστείς την κατάσταση

Ναταλία Πετρίτη

Υπάρχει μία λανθασμένη πεποίθηση που υποδεικνύει ότι όταν γνωρίζουμε κάποιον που μας αρέσει πολύ και έχουμε έντονη χημεία, το σεξ με αυτό το πρόσωπο θα είναι εγγυημένα καλό. Και σίγουρα είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που τα πράγματα δεν είναι έτσι και η σεξουαλική εμπειρία κρίνεται από ανεπαρκής ως κακή.

Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ με ένα άτομο μπορεί δυστυχώς να είναι χλιαρή, άβολη και αμήχανη, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι είναι και μη αναστρέψιμη η κατάσταση αν το επαναλάβετε. Δώσε λοιπόν προσοχή και δες πώς πρέπει να διαχειριστείς την κατάσταση, αν το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά δεν σε ενθουσιάζει το ίδιο και στις πιο προσωπικές στιγμές σας.

Μην το υπεραναλύεις

Όσο πιο πολύ συμμετέχει το μυαλό και η λογική στο σεξ, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να το απολαύσεις. Απόβαλε από το μυαλό σου το να ξεκινάς με  συγκεκριμένες προσδοκίες ή κάνεις συγκρίσεις με πρώην καταστάσεις, καθώς έτσι η απογοήτευση είναι πολύ πιο πιθανή. Δώσε την ευκαιρία στον άνθρωπο που έχεις γνωρίσει να σου ανοιχτεί σταδιακά και να δοκιμάσετε πράγματα στο σεξ, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι οι πρώτες σας φορές δεν θα είναι και οι κορυφαίες.

ti-kaneis-otan-gnorizeis-kapoion-pou-sou-aresei-kai-to-sex-eina_p24671

Ζήτα αυτό που σου αρέσει

Καθοδήγησέ τον με λόγια ή κινήσεις ως προς αυτά που θέλεις να κάνετε στο σεξ, βοηθώντας τον να «λυθεί» και επικοινωνώντας καλύτερα τις επιθυμίες σας. Αυτό θα ενισχύσει την απόλαυση και των δύο και θα κάνει τη χημεία σας όλο και πιο έντονη.

Θυμήσου ότι το σεξ είναι διασκέδαση

Μην ξεκινάς με νεύρα, ένταση ή άγχος για το τι θα συμβεί στο σεξ μεταξύ σας, αφού έτσι επηρεάζεις κι εσύ η ίδια αρνητικά ένα κλίμα που δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους όρους. Θυμήσου ότι το σεξ είναι πάνω από όλα διασκέδαση και δώσε βάση στο ερωτικό παιχνίδι που προηγείται και είναι το πιο βασικό προκαταρκτικό.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares