Skip to main content

SEX

Τι κάνεις όταν γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει αλλά κάνετε κακό σεξ;

Τρεις πολύτιμες συμβουλές για να διαχειριστείς την κατάσταση



Υπάρχει μία λανθασμένη πεποίθηση που υποδεικνύει ότι όταν γνωρίζουμε κάποιον που μας αρέσει πολύ και έχουμε έντονη χημεία, το σεξ με αυτό το πρόσωπο θα είναι εγγυημένα καλό. Και σίγουρα είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που τα πράγματα δεν είναι έτσι και η σεξουαλική εμπειρία κρίνεται από ανεπαρκής ως κακή.

Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ με ένα άτομο μπορεί δυστυχώς να είναι χλιαρή, άβολη και αμήχανη, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι είναι και μη αναστρέψιμη η κατάσταση αν το επαναλάβετε. Δώσε λοιπόν προσοχή και δες πώς πρέπει να διαχειριστείς την κατάσταση, αν το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά δεν σε ενθουσιάζει το ίδιο και στις πιο προσωπικές στιγμές σας.

Μην το υπεραναλύεις

Όσο πιο πολύ συμμετέχει το μυαλό και η λογική στο σεξ, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να το απολαύσεις. Απόβαλε από το μυαλό σου το να ξεκινάς με  συγκεκριμένες προσδοκίες ή κάνεις συγκρίσεις με πρώην καταστάσεις, καθώς έτσι η απογοήτευση είναι πολύ πιο πιθανή. Δώσε την ευκαιρία στον άνθρωπο που έχεις γνωρίσει να σου ανοιχτεί σταδιακά και να δοκιμάσετε πράγματα στο σεξ, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι οι πρώτες σας φορές δεν θα είναι και οι κορυφαίες.

ti-kaneis-otan-gnorizeis-kapoion-pou-sou-aresei-kai-to-sex-eina_p24671

Ζήτα αυτό που σου αρέσει

Καθοδήγησέ τον με λόγια ή κινήσεις ως προς αυτά που θέλεις να κάνετε στο σεξ, βοηθώντας τον να «λυθεί» και επικοινωνώντας καλύτερα τις επιθυμίες σας. Αυτό θα ενισχύσει την απόλαυση και των δύο και θα κάνει τη χημεία σας όλο και πιο έντονη.

Θυμήσου ότι το σεξ είναι διασκέδαση

Μην ξεκινάς με νεύρα, ένταση ή άγχος για το τι θα συμβεί στο σεξ μεταξύ σας, αφού έτσι επηρεάζεις κι εσύ η ίδια αρνητικά ένα κλίμα που δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους όρους. Θυμήσου ότι το σεξ είναι πάνω από όλα διασκέδαση και δώσε βάση στο ερωτικό παιχνίδι που προηγείται και είναι το πιο βασικό προκαταρκτικό.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά