Skip to main content

SEX

5 trends που θα δούμε στη σεξουαλική μας ζωή το 2023

Να τι θα «φορεθεί» πολύ ως προς τα sex trends της νέας χρονιάς



Αν κάτι έχει επιβεβαιωθεί τα τελευταία χρόνια είναι το γεγονός ότι μια ποιοτική σεξουαλική ζωή καθίσταται άκρως σημαντική για την συνολικότερη ποιότητα της ζωής μας, όπως φυσικά και την σωματική και πνευματική μας υγεία, ανεξάρτητα από το ποιο έτος της ζωής μας διανύουμε. Με τη νέα χρονιά λοιπόν να έχει μόλις ξεκινήσει, καταγράφουμε όλες τις τάσεις στο σεξ και τη σεξουαλική καθημερινότητά μας που θα συζητηθούν και βέβαια θα δοκιμαστούν περισσότερο, δίνοντας νέα πνοή στον χρόνο που περνάμε με τους συντρόφους μας, αλλά και στο πώς φροντίζουμε εν τέλει και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Τα 5 trends που θα δούμε στη σεξουαλική μας ζωή το 2023:

Eco friendly sex toys

Η βιωσιμότητα του πλανήτη και του περιβάλλοντος περνά ακόμη και στη σφαίρα του σεξ, έτσι με τη νέα χρονιά πρόκειται να αναζητήσουμε οικολογικά sex toys για την απόλαυσή μας, που δεν αφήνουν υψηλό αποτύπωμα άνθρακα και αντέχουν στον χρόνο και τη χρήση.

Σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Το Sex Education του Netflix αναμένεται να επιστρέψει με νέα σεζόν και μαζί του θα φέρει ακόμη ένα κύμα σωστής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, όχι μόνο για εφήβους, αλλά και για ενήλικες που διαρκώς ενημερώνονται και ενδιαφέρονται να μάθουν όλο και περισσότερα για το σεξ και το σώμα τους. Απενοχοποιημένα και πιο υπεύθυνα από ποτέ, για τη φροντίδα του εαυτού μας και των ανθρώπων που έχουμε δίπλα μας.

Πιο kinky από ποτέ

Το 2023 θα είναι η χρονιά που θα αφήσουμε πίσω τα στερεότυπα και θα δοκιμάσουμε νέα ερεθιστικά πράγματα που πάντα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Αφήστε τις ντροπές στο παρελθόν και κάντε ό,τι επιθυμείτε με το ταίρι σας, διασκεδάζοντας στο φουλ.

Εσωτερικοί οργασμοί

Οι γυναίκες και οι θηλυκότητες εν γένει είναι πλέον έτοιμες να αναζητήσουν περισσότερες συγκινήσεις μέσα από το σεξ και αυτό πρόκειται να συμβεί φέρνοντας στο προσκήνιο τους εσωτερικούς οργασμούς, δηλαδή τον κολπικό και τον συνδεόμενο με το σημείο G.

ASMR στο σεξ

Το 2023, τα βίντεο ASMR, δηλαδή οι χαλαρωτικές παραγωγές με πολύ χαμηλόφωνη αφήγηση και χτυπήματα επιφανειών, μεταφέρονται και στο σεξ. Η λογική είναι ότι δεν μιλάμε πια μόνο για διείσδυση, αλλά συμμετέχουμε στην εμπειρία του σεξ με όλες μας τις αισθήσεις, που είναι ούτως ή άλλως πιο διεγερτικό. Και υπόσχεται ακόμη πιο έντονους οργασμούς με διάρκεια και απίστευτη εκτόνση του στρες και της καθημερινής έντασης.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών