4 τρόποι να επιστρέψει για τα καλά το σεξ στην καθημερινότητα της σχέσης σας

Τι να κάνετε για να το βρείτε ξανά

Ναταλία Πετρίτη

Όταν είσαι σε σχέση για καιρό, είναι σύνηθες η συχνότητα στο σεξ να φθίνει με την πάροδο του χρόνου, μιας που οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας πάντα βρίσκουν τρόπο να εισβάλουν ακόμη και στην κρεβατοκάμαρά μας. Η έλλειψη συχνότητας στο σεξ μπορεί φυσικά να οφείλεται και σε μια δυσκολία επικοινωνίας στη σχέση, αλλά και στην έλλειψη επαρκούς όρεξης, το σίγουρο είναι όμως στο ότι μπορεί να φέρει σύντομα προβλήματα στη σχέση και την οικειότητα που βιώνετε εντός αυτής.

Βεβαίως, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει και διατηρείς το κίνητρο για σεξ, μπορείς σίγουρα να το επαναφέρεις. Αυτοί είναι 4 τρόποι προς αυτή την κατεύθυνση.

Εντόπισε το αίτιο με τον σύντροφό σου

Πριν κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή, οφείλουμε να εντοπίσουμε τους λόγους που συμβαίνει κάτι ή στην προκειμένη, δεν συμβαίνει. Επικοινώνησε λοιπόν στον σύντροφό σου την ανησυχία σου για την έλλειψη σεξ και προσπαθήστε από κοινού να βρείτε τους λόγους που αυτή έχει επικρατήσει στη σχέση σας.

Ενίσχυσε τη μεταξύ σας οικειότητα

Το σεξ όταν είσαι καιρό σε σχέση δεν είναι κάτι ενστικτώδες που αποσυνδέεται από την οικειότητα και την τρυφερότητα που νιώθεις με τον σύντροφό σου. Η έντονη σωματική επαφή, οι αγκαλιές, το κράτημα χεριών και τα τρυφερά και παθιασμένα φιλιά πρέπει να είναι πάντα κομμάτι της σχέσης, όσα χρόνια κι αν περνούν, αφού αυτά ενισχύουν και την όρεξη για σεξ.

Βάλτε πρόγραμμα!

Πολλές φορές η έλλειψη σεξ στη σχέση προκύπτει όταν δεν υπάρχει επαρκής χρόνος. Εφόσον όμως υπάρχει πρόγραμμα στη δουλειά σας, είναι εύκολο να κανονίσετε από πριν στο σχεσιακό σας πρόγραμμα και το σεξ. Και έτσι θα το βρείτε σιγά σιγά.

Μην αποφεύγετε τις συζητήσεις

Το βασικότερο πρόβλημα των σύγχρονων ζευγαριών είναι ότι αντί να επικοινωνούν, όταν προκύπτει ένα πρόβλημα, προτιμούν να το αγνοήσουν, με τη σκέψη ότι «θα περάσει». Ακόμα όμως και όταν δεν υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα, είναι σημαντικό να τσεκάρει ο ένας τον άλλο και να διατηρείται η ειλικρινής επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι, πράγμα που ενισχύει έτσι τον δεσμό του και τη θέληση για περισσότερη τρυφερότητα και σεξ.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares