Skip to main content

SEX

Τι να αποφύγεις κατά τη διάρκεια της επαφής για να βελτιώσεις αισθητά τη σεξουαλική σου ζωή

Τα μικρά λάθη που κάνεις στο σεξ και οι λόγοι που πρέπει να τα σταματήσεις



Υπάρχουν μερικές κινήσεις και επιλογές που κάνουμε κατά τη διάρκεια της επαφής, που χωρίς να το συνειδητοποιούμε μπορούν να μειώσουν την επίδοσή μας, το πόσο διασκεδάζουμε και την ποιότητα της απόλαυσής μας όσο περνούμε χρόνο με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Να λοιπόν τι να αποφύγεις κατά τη διάρκεια της επαφής για να βελτιώσεις αισθητά τη σεξουαλική σου ζωή και να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο εκείνες τις πολύτιμες στιγμές.

Βρίσκεσαι κάθε φορά στην ίδια στάση

Σαφώς λειτουργεί, σας βολεύει και είναι εγγύηση ότι θα έρθετε και οι δύο σε οργασμό, όμως σε αποτρέπει από το να ανακαλύψεις νέους δρόμους απόλαυσης και να βάλεις την ποικιλία στο σεξ. Δώσε λοιπόν χρόνο και νέα πνοή στο σεξ, δοκιμάζοντας και άλλα πράγματα που μπορεί να σε εκπλήξουν.

Προσβάλλεσαι αν δεν ολοκληρώσει ο παρτενέρ σου

Υπάρχουν χιλιάδες αίτια που αποτρέπουν την ολοκλήρωση στο σεξ, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες. Αν λοιπόν συμβεί στον παρτενέρ σου, μην νιώσεις προσβολή, αλλά αντιμετώπισέ το με ψυχραιμία.

Δεν γελάς σε άβολες στιγμές

Αν ακουστεί κάποιος περίεργος ήχος, αν καταλήξεις να πέφτεις στο πάτωμα άτσαλα και αν νιώθεις να γαργαλιέσαι, μην νιώσεις ντροπή, αλλά γέλα με την καρδιά σου. Η οικειότητα που χτίζεται όταν γελάς στο σεξ χαρίζει τις ομορφότερες στιγμές.

Δεν διατηρείς eye contact

Όταν νιώθεις ντροπή ή αμηχανία με το σεξ, αποφεύγεις να κοιτάζεις τον άλλο στα μάτια κατά τη διάρκειά του, χάνοντας τελικά ολόκληρη τη μαγεία της επαφής. Αυτό είναι που σε φέρνει πιο κοντά συναισθηματικά με τον άνθρωπό σου και αυξάνει την ένταση της απόλαυσης, γι’ αυτό μην το απορρίπτεις για τους λάθος λόγους.

Δεν λες όσα θέλεις να σου κάνουν

Είμαστε εκεί για να δείξουμε, να εξηγήσουμε και να καθοδηγήσουμε τον σύντροφό μας ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη απόλαυση. Γι’ αυτό εκφράσου ελεύθερα και θα αλλάξει εντελώς η επαφή μεταξύ σας.

Ξεχνάς να παίξεις με το δέρμα

Το δέρμα μας, που είναι και το μεγαλύτερο όργανο εν γένει, μπορεί να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές ηδονής, χαλάρωσης και ευχαρίστησης, αν του δώσεις την πρέπουσα σημασία. Μην το ξεχνάς λοιπόν και βάλε τα χάδια στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ