Τι να αποφύγεις κατά τη διάρκεια της επαφής για να βελτιώσεις αισθητά τη σεξουαλική σου ζωή

Τα μικρά λάθη που κάνεις στο σεξ και οι λόγοι που πρέπει να τα σταματήσεις

Ναταλία Πετρίτη

Υπάρχουν μερικές κινήσεις και επιλογές που κάνουμε κατά τη διάρκεια της επαφής, που χωρίς να το συνειδητοποιούμε μπορούν να μειώσουν την επίδοσή μας, το πόσο διασκεδάζουμε και την ποιότητα της απόλαυσής μας όσο περνούμε χρόνο με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Να λοιπόν τι να αποφύγεις κατά τη διάρκεια της επαφής για να βελτιώσεις αισθητά τη σεξουαλική σου ζωή και να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο εκείνες τις πολύτιμες στιγμές.

Βρίσκεσαι κάθε φορά στην ίδια στάση

Σαφώς λειτουργεί, σας βολεύει και είναι εγγύηση ότι θα έρθετε και οι δύο σε οργασμό, όμως σε αποτρέπει από το να ανακαλύψεις νέους δρόμους απόλαυσης και να βάλεις την ποικιλία στο σεξ. Δώσε λοιπόν χρόνο και νέα πνοή στο σεξ, δοκιμάζοντας και άλλα πράγματα που μπορεί να σε εκπλήξουν.

Προσβάλλεσαι αν δεν ολοκληρώσει ο παρτενέρ σου

Υπάρχουν χιλιάδες αίτια που αποτρέπουν την ολοκλήρωση στο σεξ, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες. Αν λοιπόν συμβεί στον παρτενέρ σου, μην νιώσεις προσβολή, αλλά αντιμετώπισέ το με ψυχραιμία.

Δεν γελάς σε άβολες στιγμές

Αν ακουστεί κάποιος περίεργος ήχος, αν καταλήξεις να πέφτεις στο πάτωμα άτσαλα και αν νιώθεις να γαργαλιέσαι, μην νιώσεις ντροπή, αλλά γέλα με την καρδιά σου. Η  οικειότητα που χτίζεται όταν γελάς στο σεξ χαρίζει τις ομορφότερες στιγμές.

Δεν διατηρείς eye contact

Όταν νιώθεις ντροπή ή αμηχανία με το σεξ, αποφεύγεις να κοιτάζεις τον άλλο στα μάτια κατά τη διάρκειά του, χάνοντας τελικά ολόκληρη τη μαγεία της επαφής. Αυτό είναι που σε φέρνει πιο κοντά συναισθηματικά με τον άνθρωπό σου και αυξάνει την ένταση της απόλαυσης, γι’ αυτό μην το απορρίπτεις για τους λάθος λόγους.

Δεν λες όσα θέλεις να σου κάνουν

Είμαστε εκεί για να δείξουμε, να εξηγήσουμε και να καθοδηγήσουμε τον σύντροφό μας ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη απόλαυση. Γι’ αυτό εκφράσου ελεύθερα και θα αλλάξει εντελώς η επαφή μεταξύ σας.

Ξεχνάς να παίξεις με το δέρμα

Το δέρμα μας, που είναι και το μεγαλύτερο όργανο εν γένει, μπορεί να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές ηδονής, χαλάρωσης και ευχαρίστησης, αν του δώσεις την πρέπουσα σημασία. Μην το ξεχνάς λοιπόν και βάλε τα χάδια στο παιχνίδι.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares