6 κινήσεις για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο σεξ

Τι μπορείς να κάνεις για να απογειωθεί η εμπειρία

Ναταλία Πετρίτη

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του σεξ, πράγμα που πάντα χρειάζεται ακόμη και αν δεν το παραδέχεσαι. Ακολουθούν 6 από αυτά, για να δεις την εμπειρία της σεξουαλικής σου ζωής να απογειώνεται για τα καλά.

Τι μπορείς να κάνεις

Χαλάρωσε

Εστίασε στην αναπνοή σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις το σώμα σου. Οι βαθιές αναπνοές μπορούν να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να νιώσεις πιο άνετα.

Δώσε βάση στην επικοινωνία

Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σου για το τι αισθάνεστε και τι σας αρέσει κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν νιώθεις ότι σε ακούνε και σε βλέπουν, μπορείς να αισθανθείς αμέσως μεγαλύτερη σιγουριά για τη σεξουαλική σας εμπειρία.

Μάθε το σώμα σου

Γνώρισε το σώμα σου και τι αυτό έχει ανάγκη για να είναι σε εγρήγορση και για να απολαμβάνει περισσότερο. Όταν ξέρεις τι σου αρέσει, μπορείς να καθοδηγήσεις και τον σύντροφό σου και να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τις επιθυμίες σου.

Μην έχεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες

Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους ή να προσπαθείς να ανταποκριθείς σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες στο σεξ (και όχι μόνο). Να θυμάσαι ότι ο καθένας είναι διαφορετικός και αυτό που λειτουργεί για ένα άτομο μπορεί να μην λειτουργεί για εσένα.

Μη βιάζεσαι

Πάρε το χρόνο σου και μην βιάζεσαι κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο της κατάστασης, μπορεί να νιώσεις και πιο σίγουρη για τις σεξουαλικές σου συναναστροφές.

Επικοινώνησε τα όριά σου

Να θυμάσαι ότι η συναίνεση και η ευχαρίστηση είναι οι πιο σημαντικές πτυχές του σεξ. Όταν δίνεις προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σου και επικοινωνείς τα όριά σου, μπορείς να λάβεις την απαραίτητη βοήθεια για να νιώσεις περισσότερη άνεση και αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του σεξ. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares