Skip to main content

SEX

6 κινήσεις για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο σεξ

Τι μπορείς να κάνεις για να απογειωθεί η εμπειρία



Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του σεξ, πράγμα που πάντα χρειάζεται ακόμη και αν δεν το παραδέχεσαι. Ακολουθούν 6 από αυτά, για να δεις την εμπειρία της σεξουαλικής σου ζωής να απογειώνεται για τα καλά.

Τι μπορείς να κάνεις

Χαλάρωσε

Εστίασε στην αναπνοή σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις το σώμα σου. Οι βαθιές αναπνοές μπορούν να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να νιώσεις πιο άνετα.

Δώσε βάση στην επικοινωνία

Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σου για το τι αισθάνεστε και τι σας αρέσει κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν νιώθεις ότι σε ακούνε και σε βλέπουν, μπορείς να αισθανθείς αμέσως μεγαλύτερη σιγουριά για τη σεξουαλική σας εμπειρία.

Μάθε το σώμα σου

Γνώρισε το σώμα σου και τι αυτό έχει ανάγκη για να είναι σε εγρήγορση και για να απολαμβάνει περισσότερο. Όταν ξέρεις τι σου αρέσει, μπορείς να καθοδηγήσεις και τον σύντροφό σου και να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τις επιθυμίες σου.

Μην έχεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες

Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους ή να προσπαθείς να ανταποκριθείς σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες στο σεξ (και όχι μόνο). Να θυμάσαι ότι ο καθένας είναι διαφορετικός και αυτό που λειτουργεί για ένα άτομο μπορεί να μην λειτουργεί για εσένα.

Μη βιάζεσαι

Πάρε το χρόνο σου και μην βιάζεσαι κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο της κατάστασης, μπορεί να νιώσεις και πιο σίγουρη για τις σεξουαλικές σου συναναστροφές.

Επικοινώνησε τα όριά σου

Να θυμάσαι ότι η συναίνεση και η ευχαρίστηση είναι οι πιο σημαντικές πτυχές του σεξ. Όταν δίνεις προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σου και επικοινωνείς τα όριά σου, μπορείς να λάβεις την απαραίτητη βοήθεια για να νιώσεις περισσότερη άνεση και αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης