Βαρέθηκες το σεξ μαζί του; Ετσι θα ανανεώσεις την ζωή σας στο κρεβάτι

Yπάρχει τρόπος...

Αναστασία Τουρούτογλου

Το σεξ μαζί του μπορεί να είναι υπέροχο αλλά μετά από μήνες ή και χρόνια που είστε μαζί το βρίσκεις λίγο βαρετό. Το κακό είναι ότι φοβάσαι ότι το ίδιο αισθάνεται κι εκείνος! Επειδή πολλά προβλήματα στις σχέσεις ξεκινούν από το κρεβάτι, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και κάνε το σεξ μαζί του το ίδιο καυτό όπως ήταν και στην αρχή.

Δοκίμασε καινούριες στάσεις. Όχι αυτές που κάνατε στην αρχή, όταν τον έβλεπες και σε έγδυνε στην πόρτα του σπιτιού σου. Ούτε αυτές που δοκιμάσατε ένα καλοκαίρι στην Αμοργό που ήσασταν μέσα στα μέλια. Πλέον γνωρίζετε καλά ο ένας το σώμα του άλλου, ξέρεις ακριβώς τι του αρέσει κι εκείνος έχει βρει μερικά τρικ για να σε φέρνει αμέσως σε οργασμό. Αντί λοιπόν να κάνετε τα ίδια και τα ίδια προσπαθήστε να κάνετε τα ‘σίγουρα’ βάζοντας και μερικές πινελιές καινούριων ερωτικών παιχνιδιών.

Κάνε την καθημερινότητα πιο ερωτική. Μπορεί να επιστρέφεις από το γραφείο κουρασμένη και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να φας και να κάνεις μπάνιο, όμως γιατί να μην τα κάνεις όλα αυτά με πιο ερωτική διάθεση; Φτιάξε ένα αφρόλουτρο και μπείτε μαζί στη μπανιέρα ή φτιάξε ένα νόστιμο γλυκό με σαντιγί και σοκολάτα και φάτε το ο ένας πάνω από το κορμί του άλλου.

Αν δεν υπάρχει πάθος, δημιούργησε το. Μπορεί να μην έχεις όρεξη για σεξ κι εκείνος να είναι πολύ κουρασμένος. Αν δεν κάνεις κάτι όμως οι μέρες θα περνούν κι εσείς θα πέφτετε στο κρεβάτι μόνο για ύπνο. Για αυτό όποια κι αν είναι η διάθεσή σου, προσπάθησε να νιώσεις πάθος παίζοντας ερωτικά παιχνίδια μαζί του: στείλε του ένα kinky μήνυμα, φόρεσε σέξι εσώρουχα και μίλα του λίγο πρόστυχα.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares