Συμβουλές για sex στο camping με ασφάλεια και απόλαυση

Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε

Ναταλία Πετρίτη

Οι διακοπές στο camping δεν χρειάζεται να σημαίνουν και αποχή από το sex! Αρκεί για αυτό να έχουν ληφθεί από ένα ζευγάρι τα απαραίτητα μέτρα και να γνωρίζει τα βασικά για την ασφάλεια και την απόλαυσή του. Να ποια είναι αυτά!

Συσκευάστε τα απαραίτητα

Φέρτε μαζί σας αντισυλληπτικά και προστατευτικά μέσα, όπως προφυλακτικά, ή προνοείστε με ένα σπιράλ. Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα.

Επιλέξτε την κατάλληλη τοποθεσία

Βρείτε ένα απομονωμένο και ιδιωτικό μέρος όπου εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να νιώθετε χαλάρωση και οικειότητα χωρίς να σας ενοχλούν ή να σας παρατηρούν.

Προστασία από έντομα

Χρησιμοποιήστε εντομοαπωθητικά για να αποτρέψετε τα τσιμπήματα κουνουπιών ή άλλα θέματα που σχετίζονται με έντομα που μπορούν να χαλάσουν την εμπειρία σας.

Μείνετε καθαροί

Διατηρήστε καλή προσωπική υγιεινή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και διακοπών στο camping. Χρησιμοποιήστε υγρά μαντηλάκια ή φορητό ντους για να διατηρήσετε τον εαυτό σας φρέσκο ​​και καθαρό πριν και αφού περάσετε στις σεξουαλικές δραστηριότητες.

Να προσέχετε τον θόρυβο

Εάν κατασκηνώνετε σε κοντινή απόσταση από άλλους κατασκηνωτές, να είστε προσεκτικοί και να διατηρείτε χαμηλά τα επίπεδα θορύβου για να αποφύγετε να τραβήξετε την ανεπιθύμητη προσοχή του κόσμου.

Αποφύγετε επικίνδυνες υπαίθριες τοποθεσίες

Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε sex σε δυνητικά επικίνδυνες περιοχές όπως κοντά σε γκρεμούς, ποτάμια ή ενώ περπατάτε σε ασταθές έδαφος για να αποφύγετε ατυχήματα ή τραυματισμούς.

Απορρίψτε τα απορρίμματα σωστά

Βεβαιωθείτε ότι τυχόν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, χαρτομάντιλα ή άλλα απορρίμματα απορρίπτονται σωστά σε καθορισμένους κάδους απορριμμάτων για τη διατήρηση της καθαριότητας και τη μείωση τυχόν αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Θυμηθείτε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την εμπειρία

Το να βρίσκεστε στη φύση μπορεί να είναι συναρπαστικό και χαλαρωτικό. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να εξερευνήσετε ο ένας τις επιθυμίες του άλλου και να δημιουργήσετε ξεχωριστές αναμνήσεις, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ασφάλειά σας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares