Τι να κάνεις όταν ο σύντροφός σου αποφεύγει το στοματικό σεξ

Όταν πρόκειται για τον εαυτό του είναι αυτονόητο, η δική σου απόλαυση μένει όμως πίσω. Μήπως λοιπόν πρέπει κάτι να γίνει για αυτό;

Ναταλία Πετρίτη

Το στοματικό σεξ είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής απόλαυση στα πλαίσια της σεξουαλικής επαφής και μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αρκετό, χωρίς να χρειαστεί να φτάσετε ποτέ στη διείσδυση. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν είναι λίγοι οι άντρες που, παρά το γεγονός ότι το δέχονται εξαιρετικά ευχάριστα, δυσκολεύονται πολύ να ανταποδώσουν την κίνηση ή να το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία στη σύντροφό τους. Πόσο ΟΚ είναι όμως να είσαι με έναν άνθρωπο που νιώθει αηδία απέναντι στο στοματικό σεξ ή απλά δεν νιώθει καμία έγκλιση απέναντι στο ότι παραμελεί τις δικές σου ανάγκες; Να ποιες πρέπει να είναι οι κινήσει σου αν νιώθεις ότι εκείνος αποφεύγει το στοματικό σεξ, ώστε να φτιάξουν τα πράγματα.

Επικοινώνησέ το

Στο σεξ και γενικά στις σχέσεις μας, η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό. Συζήτα λοιπόν ανοιχτά για τις ανάγκες σου και επικοινώνησέ του το ότι θα ήθελες να μπει το στοματικό σεξ εμφατικά στη ζωή σας. Και αν δεν το κάνει τότε, μάλλον ήρθε η ώρα να αναζητήσεις κάποιον άλλο σύντροφο.

Μην απαιτείς

Σαφώς πρέπει να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου, μην το κάνεις όμως απαιτώντας οι αλλαγές να συμβούν εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Τα σεξουαλικά θέματα είναι λεπτά και θέλουν προσεκτικό χειρισμό. Αν δεν γίνεται αυτό που θέλουμε, δεν βοηθά να είμαστε επικριτικοί και σκληροί.

Κάντο κι εσύ

Όταν προβείς εσύ στο να κάνεις την αρχή θα δείξεις στον σύντροφό σου ότι δεν διαθέτεις κάποια αναστολή ή ντροπή γύρω από το στοματικό σεξ. Σίγουρα θα του αρέσει και το λογικό και αναμενόμενο είναι να ανταποδώσει, με τη δική σου καθοδήγηση για καλύτερα αποτελέσματα. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares