Skip to main content

SEX

Τι να κάνεις όταν ο σύντροφός σου αποφεύγει το στοματικό σεξ

Όταν πρόκειται για τον εαυτό του είναι αυτονόητο, η δική σου απόλαυση μένει όμως πίσω. Μήπως λοιπόν πρέπει κάτι να γίνει για αυτό;



Το στοματικό σεξ είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής απόλαυση στα πλαίσια της σεξουαλικής επαφής και μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αρκετό, χωρίς να χρειαστεί να φτάσετε ποτέ στη διείσδυση. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν είναι λίγοι οι άντρες που, παρά το γεγονός ότι το δέχονται εξαιρετικά ευχάριστα, δυσκολεύονται πολύ να ανταποδώσουν την κίνηση ή να το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία στη σύντροφό τους. Πόσο ΟΚ είναι όμως να είσαι με έναν άνθρωπο που νιώθει αηδία απέναντι στο στοματικό σεξ ή απλά δεν νιώθει καμία έγκλιση απέναντι στο ότι παραμελεί τις δικές σου ανάγκες; Να ποιες πρέπει να είναι οι κινήσει σου αν νιώθεις ότι εκείνος αποφεύγει το στοματικό σεξ, ώστε να φτιάξουν τα πράγματα.

Επικοινώνησέ το

Στο σεξ και γενικά στις σχέσεις μας, η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό. Συζήτα λοιπόν ανοιχτά για τις ανάγκες σου και επικοινώνησέ του το ότι θα ήθελες να μπει το στοματικό σεξ εμφατικά στη ζωή σας. Και αν δεν το κάνει τότε, μάλλον ήρθε η ώρα να αναζητήσεις κάποιον άλλο σύντροφο.

Μην απαιτείς

Σαφώς πρέπει να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου, μην το κάνεις όμως απαιτώντας οι αλλαγές να συμβούν εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Τα σεξουαλικά θέματα είναι λεπτά και θέλουν προσεκτικό χειρισμό. Αν δεν γίνεται αυτό που θέλουμε, δεν βοηθά να είμαστε επικριτικοί και σκληροί.

Κάντο κι εσύ

Όταν προβείς εσύ στο να κάνεις την αρχή θα δείξεις στον σύντροφό σου ότι δεν διαθέτεις κάποια αναστολή ή ντροπή γύρω από το στοματικό σεξ. Σίγουρα θα του αρέσει και το λογικό και αναμενόμενο είναι να ανταποδώσει, με τη δική σου καθοδήγηση για καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας