Skip to main content

SEX

Αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις καλύτερο σεξ!

Είναι πιο απλό από ό,τι φαντάζεσαι.


Γεωργία Κοντού

Θέλεις να εκτοξεύσεις τη σεξουαλική ηδονή σου; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περνάς τουλάχιστον μία ώρα παραπάνω την ημέρα στο κρεβάτι... στην αγκαλιά του Μορφέα: σύμφωνα με μια νέα έρευνα, ένας χορταστικός ύπνος κάνει θαύματα στη γυναικεία ερωτική επιθυμία.

Μια ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ζήτησαν από 171 εθελόντριες να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου και της ερωτικής ζωής τους. Σε ποιο συμπέρασμα κατέληξαν από τις απαντήσεις που έδωσαν; Αν κοιμηθούμε ένα βράδυ μία ώρα παραπάνω, την επόμενη ημέρα έχουμε πιο έντονη ερωτική επιθυμία και 14% περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε μια καυτή εμπειρία στο κρεβάτι με το σύντροφό μας.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσο ξεκούραστες νιώθουμε, αλλά και με τις ορμόνες μας: Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι ο ύπνος επηρεάζει τα επίπεδα των ορμονών που συνδέονται με την ερωτική διέγερση. Τώρα λοιπόν έχεις έναν (ακόμη) καλό λόγο να απολαμβάνεις περισσότερο και καλύτερο ύπνο.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της