Skip to main content

SEX

3 λόγοι που σε κρατάνε μακριά από τον οργασμό

Καθάρισε το μυαλό σου.



1. Οι δουλειές του σπιτιού. Οι γυναίκες είμαστε ιδιαίτερα επιρρεπείς στο να σκεφτόμαστε περισσότερο απ' όσο πρέπει τις δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα. Όταν όμως ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ποιες δουλειές πρέπει να τελειώσεις αύριο, τότε είναι σίγουρο πως δεν θα έρθεις ποτέ σε οργασμό. Κι αυτό γιατί, ο οργασμός απαιτεί την συγκέντρωση σου σε κάθε χάδι και σε κάθε κίνηση με τον παρτενέρ σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, άστο καλύτερα για κάποια άλλη μέρα. 

2. Πότε θα τελειώσεις. Το να σκέφτεσαι συνέχεια πότε επιτέλους θα τελειώσεις, δρα ανασταλτικά. Όταν ο οργασμός γίνεται αυτοσκοπός, τότε μάλλον θα τον χάσεις. Αν αρχίζεις και αγχώνεσαι, η λύση είναι μία: Μίλα με τον σύντροφο σου και πες του τι σου αρέσει και τι θέλεις να σου κάνει. Δεν θα αρέσει μόνο σε σένα, θα αρέσει και σε εκείνον.

3. Ανησυχείς για το αν του αρέσεις. Αν έχεις κάτι στο σώμα σου που σε κάνει ντροπαλή όταν είσαι γυμνή μπροστά του, τότε δεν απελευθερώνεσαι απόλυτα στη στιγμή και αυτό επηρεάζει τον οργασμό σου. Το έχουμε γράψει αρκετές φορές πως εκείνος, τη στιγμή της συνεύρεσης, δεν σχολιάζει το σώμα σου και δεν σε σχολιάζει. Χαλάρωσε, αποδέξου το σώμα σου όπως είναι και κάνε στο κρεβάτι ότι θα έκανες αν είχες το κορμί της Gisele.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε