Skip to main content

SEX

Sex με έναν μεγαλύτερο: 4 λόγοι που αξίζει να το τολμήσεις

Με τις... ευχές της επιστήμης! 



Ως editor με πάθος για θέματα σχέσεων και σεξ, αισθάνομαι την υποχρέωση να ψάξω πραγματικά γεγονότα και δεδομένα προτού σου καταθέσω γραπτώς τις απόψεις και τις συμβουλές μου. Στην προσπάθεια μου αυτή να μοιραστώ εμπειρίες ζωής, έχω πολλές φορές πέσει πάνω σε συζητήσεις με γυναίκες μικρής ηλικίας (max 27 ετών) οι οποίες μιλούν για έρωτα και σεξ με άντρες άνω των 40.

Αναρωτιόμουν λοιπόν, σε τι μπορεί να σε ωφελήσει μια τέτοια ερωτική επαφή. Είσαι κάτω των 30, νέα, όμορφη, δυναμική, γεμάτη όρεξη για ζωή και ψάχνεις το άλλο σου μισό (ακόμα κι αν αυτό πρόκειται να καλύψει μονάχα τις σεξουαλικές σου ανάγκες) σε κατηγορία αντρών που κάποιος από αυτούς δυνητικά θα ήταν και πατέρας σου.

Μην μπορώντας λοιπόν να το κρίνω εξ ιδίων, αποφάσισα να στηριχτώ στην επιστήμη. 

Μάθε λοιπόν τι υποστηρίζει και τους λόγους που, τελικά, ναι, αξίζει να το δοκιμάσεις:

# Ένας μεγαλύτερος άντρας είναι πιθανότατα πιο ώριμος και ήρεμος, δεδομένου ότι έχει κατασταλάξει επαγγελματικά, είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος και έχει ξεπεράσει την επιθυμία των εφήμερων σχέσεων, που ένας νεότερος άνδρας θα επιθυμούσε. Μεγαλύτερη χαλαρότητα ίσον ποιοτικότερο σεξ.

# Η τεστοστερόνη είναι το βασικότερο στοιχείο του αντρικού πληθυσμού για έντονη σεξουαλική επιθυμία. Σε πληροφορώ, λοιπόν, ότι στα 40+ του αυτή η ουσία είναι ακόμα "σταθερή".

# Η αυτοπεποίθηση έχει πάρει ανοδική πορεία και σταθεροποιείται σε αυτήν την ηλικία. Τι εννοώ; Ότι ο συγκεκριμένος κύριος, δεδομένης και της εμπειρίας του με το αντίθετο φύλο όλα αυτά τα χρόνια, θα έχει πια συνειδητοποιήσει τα θετικά και τα αρνητικά γύρω από την εικόνα του. Αυτομάτως αυτό τον απελευθερώνει κατά τη διάρκεια του σεξουαλικού παιχνιδιού και της πράξης. 

# Βλέποντας σε ως μικρότερη σύντροφο, η διάθεσή του να σου μάθει τα μυστικά του σεξ αλλά και να σε προστατεύσει γενικότερα, είναι de facto

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της