Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μόλις τα φτιάξατε; Οι 4 στόχοι που θα χαρίσουν μέλλον στη σχέση σας

Θέλει προσπάθεια -και από τους δυο σας! 



Όλοι οι άνθρωποι βάζουμε μικρούς -ή άλλοτε μεγαλύτερους- καθημερινούς στόχους. Αυτοί ενδεχομένως να σχετίζονται με τα επαγγελματικά, με τα οικονομικά, με κάποιο από τα hobby μας ή και με την προσωπική μας ζωή. Τι συμβαίνει όμως στην τελευταία αυτή περίπτωση; Πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις τη νέα σου σχέση μέσα από αυτούς; 

Pixel

 # Προσπαθήστε να διατηρήσετε ζωντανή την επικοινωνία σας και μην πέφτετε στην παγίδα που θέλει τα ερωτευμένα ζευγάρια να βάζουν τον εγωισμό πιο πάνω από το ουσιαστικό ενδιαφέρον. Όταν, λοιπόν, σου έρθει στο μυαλό η σκέψη «ας μου στείλει εκείνη /εκείνος πρώτα», απέβαλέ την αμέσως. 

# Δείξτε κατανόηση και σεβασμό για την ανάγκη που έχει ο καθένας σας ξεχωριστά για προσωπικό χρόνο. Βάλτε το στο πρόγραμμα από την αρχή της γνωριμίας σας και δεν θα μαλώσετε ποτέ. 

Pixel

# Δημιουργήστε ένα δεσμό με έντονα στοιχεία φιλίας μεταξύ σας. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον δικό σου άνθρωπο, αυτόν που θα τρέξει ανά πάσα ώρα και στιγμή όταν έχεις ανάγκη, αυτόν που θα σε στηρίξει και θα σε συμβουλέψει, ενώ μπορείς να του μιλάς ανοιχτά για καθετί που σε απασχολεί. 

# Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να εκφράζετε την αγάπη σας ακόμα και αν τα χρόνια έχουν πια περάσει. Μικρές καθημερινές στιγμές φροντίδας είναι αυτές που αποδεικνύουν στην πράξη το πόσο νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

Προτεινόμενα

SINGLES

Γιατί μπορεί ένας άντρας να το βάλει στα πόδια αφού κοιμηθεί μαζί σου;

Για να μη μείνεις με την απορία υπάρχουν 8 τουλάχιστον καλοί λόγοι

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση