Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παντρεύεσαι; 5 ιδέες για να κάνεις ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ γάμο

Πώς θα ξεχωρίσει χωρίς, απαραίτητα, να κοστίσει!


Γεωργία Κοντού

Εκκλησία, χορός του Ησαΐα, κουφέτα, χαιρετούρες, τραπέζι, κόψιμο τούρτας, χορός για δύο στην πίστα... Όλοι οι γάμοι ακολουθούν την ίδια ιεροτελεστία, αλλά ο δικός σου θέλεις να διαφέρει, έστω και στις λεπτομέρειες.

Pixel
Pixel

Οι παρακάτω ιδέες θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις, χωρίς να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα - ίσως μάλιστα να κάνεις και οικονομία. Διάβασε πώς.

1. Γάμος στο εξωτερικό. Επίλεξε τον προορισμό των ονείρων σου και συνδύασε γάμο με ταξίδι του μέλιτος. Αν δεν είχες -ούτως ή άλλως- σκοπό να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, θα επιβαρυνθείς με τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο, σκέψου όμως πόσα χρήματα θα γλιτώσεις από άτομα που δεν είσαι αναγκασμένος να καλέσεις (όπως τη θεία Νίτσα από το χωριό, που έχεις να δεις από τότε που ήσουν νήπιο), γιατί δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν που θα κάνεις αυτό το γάμο "σε κλειστό κύκλο" (γονείς, αδέρφια και κολλητοί είναι προαιρετικοί). Και, το σημαντικότερο; Ο γάμος σου δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλο!

2. Δωράκια στους καλεσμένους σου. Θέλεις να τους ευχαριστήσεις που σε τίμησαν σε αυτό το σπουδαίο γεγονός της ζωής σου; Πέρα από τις παραδοσιακές μπομπονιέρες, φρόντισε να βρουν στη θέση που τούς έχεις κρατήσει στο γαμήλιο τραπέζι από ένα μικρό, ρομαντικό δώρο, όπως ζαχαρωτά ή δείγματα καλλυντικών ή ένα μίνι μπουκάλι κρασί.

3. Φωτογραφικός θάλαμος. Νοίκιασε ένα φωτογραφικό θάλαμο, τοποθέτησέ τον στη δεξίωση και άφησε τους καλεσμένους σου να δημιουργήσουν τις δικές τους φωτογραφικές στιγμές, πιο απρόβλεπτες από τις επίσημες φωτογραφίες του γάμου σου.

4. After party. Επειδή δύσκολα θα ικανοποιήσεις τα γούστα και της παρέας σου και της θείας Νίτσας από το χωριό που λέγαμε, μετά την επίσημη δεξίωση διοργάνωσε ένα πάρτι μόνο "για τη νεολαία", που θα έλεγε η θεία Νίτσα, και για την ακρίβεια μόνο για τους πιο στενούς φίλους. Κλείσε ένα μπαράκι και τον dj της επιλογής σου και δώσε παράταση στο γάμο σου μέχρι το επόμενο μεσημέρι.

5. Hashtag στο Instagram. Δημιούργησε ένα hashtag (τύπου #gianniskaimariawedding) το οποίο θα αναγράψεις στο προσκλητήριο. Για να έχουν ένα έξτρα κίνητρο οι φίλοι σου να σε εκθέσουν στα social media, ενημέρωσέ τους ότι θα υπάρχει και ένα μικρό βραβείο για τη φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

Προτεινόμενα

FOOD

5 τροφές που είναι γεμάτες με ηλεκτρολύτες, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

Οι ηλεκτρολύτες δεν βρίσκονται μόνο στα αθλητικά ποτά. Μπορείτε να τους πάρετε και από πολλές θρεπτικές τροφές. 

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του