Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 θετικές επιδράσεις του Internet στη σχέση σου

Ώρα να τις εκμεταλλευτείς! 



Έχεις ποτέ φανταστεί πώς θα ήταν η ζωή σου δίχως το Internet; Κάποιοι ισχυρίζονται πως ενδεχομένως θα ήταν καλύτερη, η πλειοψηφία των ανθρώπων ωστόσο παραδέχεται τη θετική του συμβολή, ακόμα και για θέματα προσωπικά, για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις ερωτικές σχέσεις και τη σεξουαλική ζωή. 

Συγκεκριμένα: 

1.  Μπορείς να μάθεις σχεδόν τα πάντα για το status του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Με μια μικρή έρευνα γύρω από την ταυτότητα του και ανοίγοντας, για παράδειγμα, το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες για το χώρο εργασίας, τις συνήθειες αλλά και τα ενδιαφέροντά του. 

2. Σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείς μαζί του ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στην άλλη άκρη της γης, μέσω δεκάδων εφαρμογών κι έτσι οι αποστάσεις σχεδόν μηδενίζονται. 

3. Απαντά σε όλες σου τις απορίες -κι εκείνες που ντρέπεσαι να εκφράσεις στο κοντινό σου περιβάλλον-  όπου είσαι, όποτε θες. Αναζητάς συμβουλές για το πως θα τον προσεγγίσεις ή πως θα τον ικανοποιήσεις όσο καμία άλλη στους κρεβάτι; Στηρίξου στην ιντερνετική πληροφορία. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων