Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Κορίτσια, ΑΥΤΟ είναι το 1ο πράγμα που προσέχουν οι άνδρες πάνω μας

Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι...



Koρίτσια, σας έχουμε ένα νέο που σίγουρα δεν μπορείτε εύκολα να φανταστείτε. Τι είναι αυτό που προσέχουν πρώτα οι άνδρες πάνω μας; 

Το μεγαλύτερο παράπονο των γυναικών είναι, ως γνωστόν, ότι τα αγόρια, αντί να δώσουν βάση στον χαρακτήρα ή την προσωπικότητα μιας γυναίκας, αφήνουν το μάτι τους να πέσει πρώτα - και κύρια - πάνω σε άλλα, εξωτερικά κατά κύριο λόγο χαρίσματα.

Το πλούσιο στήθος, τα στητά οπίσθια και ένα όμορφο πρόσωπο, είναι σύμφωνα με τα στερεότυπα, αρκετά για να κερδίσουν την καρδιά ενός άντρα, όμως μία νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι αυτό που κοιτάζει το αντίθετο φύλο πρώτο και καλύτερο πάνω μας είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη, αυτό που θέλουν όλα τα αγόρια είναι ένα κορίτσι με περιποιημένα ...μαλλιά. Ναι, καλά διάβασες.

Πιο συγκεκριμένα, το 74% των ανδρών διευκρινίζει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να προσέξουν στο μπαρ μία γυναίκα με υπέροχα μαλλιά, παρά μία με θανατηφόρο ντεκολτέ.

Την ίδια στιγμή, το 82% υποστηρίζει ότι τα μαλλιά είναι ο ορισμός του sex appeal, ενώ το 60% ότι θα προτιμούσε να βγει με μία γυναίκα με περιποιημένα μαλλιά, παρά με μία με πλούσιο στήθος.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα