Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 σημάδια ότι δεν ξεκολλάς από πάνω του

Μήπως να αναζητούσες το... χώρο σου; 


Γεωργία Κοντού

Είναι ωραία να νιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό, μήπως όμως να κρατήσεις και λίγο χώρο για τον εαυτό σου; Τα παρακάτω 5 σημάδια δείχνουν ότι έχετε γίνει (επικίνδυνα)... αυτοκόλλητοι!

Pixel
Pixel

1. Πηγαίνετε παντού πακέτο. Σύμφωνοι, δεν μπορείτε ούτε λεπτό ο ένας χωρίς τον άλλο, όμως οι φίλες σου θα το σκεφτούν να σε ξανακαλέσουν στην επόμενη βραδιά κοριτσιών, αν πλέον εμφανίζεσαι πάντα μαζί του. 

2. Η κολλητή σου δεν σου τηλεφωνεί τόσο συχνά. Ακόμη κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, μπορεί να μην είσαι πια διαθέσιμη να συζητήσεις μαζί της τα προβλήματά της κάθε φορά που σε έχει ανάγκη.

3. Τα ενδιαφέροντά σου λιγοστεύουν... επικίνδυνα. Απουσιάζεις όλο και πιο συχνά από τα μαθήματα γιόγκα, που γέμιζαν μέχρι τώρα την καθημερινότητά σου, δεν διαβάζεις πια τα βιβλία των αγαπημένων σου συγγραφέων, ούτε κάνεις τα ταξίδια που έκανες στο παρελθόν.

4. Ελέγχετε συνεχώς ο ένας τον άλλο. Όταν δεν είστε μαζί, νιώθεις χαμένη στο διάστημα: του στέλνεις διαρκώς μηνύματα επειδή δεν αντέχεις την ιδέα να περάσει λεπτό που να μην ξέρεις πού βρίσκεται και τι κάνει.

5. Οι καβγάδες σας σε σπρώχνουν στην απελπισία: Ο φόβος σου μήπως τον χάσεις είναι τόσο ανυπόφορος που βγαίνεις εκτός εαυτού. Για παράδειγμα, τον παρακαλάς να μη σε αφήσει ή κάνεις τρελές υποχωρήσεις ή, αντιθέτως, ξεσπάς πάνω του με τρόπους που αργότερα μετανιώνεις.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί με τον Νίκο Ισηγόνη

Η τρυφερή ανάρτηση ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη και πιο απολαυστική συνταγή για Bloody Mary

Δώσε χρώμα με ένα κοκτέιλ που σε χαλαρώνει κάθε στιγμή