3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.

Μαριέτα Χριστοπούλου

Αν ακούς "απιστία" και δε βγάζεις κανένα νόημα, αν δε μπορείς με τίποτα να εντοπίσεις το "γιατί" ο καλός σου ίσως να κοιτάξει μια άλλη ενώ είστε μαζί, τότε πρέπει να διαβάσεις παρακάτω. Τo Υourtango, εντόπισε 3 λόγους που οι άντρες απιστούν και στους αναλύουμε ευθείς αμέσως και εμείς γιατί τους βρήκαμε εύστοχους.

1. Δεν είναι καλά στη σχέση του

Ο βασικός λόγος που οι άντρες ξενοκοιτάνε (για να μην χρησιμοποιήσουμε το άλλο ρήμα, καταλαβαίνεις) είναι ότι δεν είναι ψυχολογικά πλήρεις στη σχέση τους ή τουλάχιστον δεν είναι ευχαριστημένοι από το σεξουαλικό κομμάτι. Μπορεί να έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους ή να  έχουν βαρεθεί. Σπίθα wanted!

2....κάτι προέκυψε

Μια συνάδερφος, μια συμφοιτήτρια που τον βρήκε στο Facebook ή μια τυχαία γνωριμία. Το καινούργιο μπορεί να ιντριγκάρει τους άντρες και να αφεθούν στη στιγμή λέγοντας ότι "δε θα ξαναγίνει". Σε αυτό το ενδεχόμενο βοηθάει φυσικά και το ποτό. Kαι φυσικά το νούμερο 1.

3. Συναισθηματικό μπέρδεμα

Οι άντρες επίσης απατούν όταν βρίσκονται σε ψυχολογικό χάος, πιθανώς και μετά από έναν έντονο τσακωμό με τη σχέση τους. Συχνά προσπασθούν να ξεπεράσουν αυτή τη ψυχολογική αναμπουμπούλα με αυτοκαταστροφικούς τρόπους όπως ποτό, ναρκωτικά, βία και απαγοερευμένο σεξ. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares