Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

11 σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου

Κόντρα σε όσα σου λέει, σου αποκαλύπτουμε αν είναι μαζί σου επειδή το θέλει πραγματικά.


Φύλλις Νικολάου

«Love is many splendor thing», υποστηρίζει το γνωστό άσμα και η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας αποτελεί κινητήριο δύναμη για όλους μας. Τι γίνεται όμως αν τον τελευταίο καιρό, ο καλός σου σε βάζει συχνά στη διαδικασία να απορείς τι πραγματικά νιώθει για εσένα, αρνείται να μιλήσει μαζί σου για το μέλλον της σχέσης σας και αποφεύγει να βγαίνετε ραντεβού για δύο; Παρακάτω σου παρουσιάζουμε μια λίστα με 11 σημάδια ότι για εκείνον η σχέση σας έχει ξεκάθαρα ημερομηνία λήξης λόγω έλλειψης των απαραίτητων συναισθηματικών… πόρων.

1. Δεν βρίσκει χρόνο για εσένα. Συνέχεια τρέχει με τη δουλειά, είναι πάντα απασχολημένος με κάτι άλλο και όταν έχει λίγο ελεύθερο χρόνο προτιμά να βγει με τους κολλητούς του. Με άλλα λόγια, δεν ψάχνει κανέναν απολύτως τρόπο να σε «χωρέσει» στο πρόγραμμά τους.

2. Δεν σου έχει γνωρίσει τους φίλους ή την οικογένειά του. Όταν βγαίνετε μαζί, είστε πάντα οι δύο σας; Ακούς συνέχεια ότι βγαίνει με τον Γιάννη, τον κολλητό του, αλλά δεν τον έχεις δει ποτέ; Μάλλον ο καλός σου δεν θέλει να γνωρίζει κανείς την ύπαρξή σου στη ζωή του.

3. Δεν σου ανοίγεται. Όταν τον ρωτάς για την ημέρα του, γυρνάει την κουβέντα σε εσένα, ενώ αγνοείς βασικά πράγματα για το -ερωτικό και μη- παρελθόν του. Σε ρωτάμε ευθέως λοιπόν: πόσο φυσιολογικό σου φαίνεται αυτό;

4. Προγραμματίζει πάντα τα ραντεβού σας. Η σχέση σας απλά τον «βολεύει»– ναι, σου το λέμε τόσο ωμά.

5. Δεν σε παίρνει ποτέ τηλέφωνο. Επικοινωνείτε αποκλειστικά μέσω Viber, Whatsapp ή Messenger; Σου έχουμε νέα:  δεν θέλει να σπαταλήσει πολύ χρόνο στην μεταξύ σας επικοινωνία, ενώ ο γραπτός λόγος θέτει συγκεκριμένα όρια σε αυτή.

6. Αρνείται να μιλήσει για το μέλλον της σχέσης σας. Πολύ απλά γιατί δε βλέπει κανένα μέλλον μαζί σου.

7. Μιλάει ακόμα με την πρώην. Μπορεί να σου λέει ότι με την πρώην του είναι πλέον πολύ καλοί φίλοι αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: αν ήταν πράγματι ερωτευμένος μαζί σου, πόση σημασία νομίζεις ότι θα της έδινε;

8. Είναι ψυχρός και συγκρατημένος όταν βγαίνετε ραντεβού. Ούτε κι εμείς είμαστε φαν του PDA (Public Display of Affection), αλλά αν ο καλό σου αρνείται να σε πάρει αγκαλιά στο μπαρ, να πειράξει τα μαλλιά σου ή να σε κρατήσει από το χέρι, κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

9. Ακυρώνει τα ραντεβού σας. Και εννοούμε συχνά – πράγμα που σημαίνει ότι δεν «καίγεται» ακριβώς και να σε δει.

10. Είναι ανήσυχος όταν σε βλέπει. Κανονικά, η παρουσία σου θα έπρεπε να τον ηρεμεί και να τον χαλαρώνει – όχι να του προκαλεί εκνευρισμό.

11. Δεν ασχολείται καθόλου με εσένα. Δεν τον απασχολεί πώς πήγε η ημέρα σου, δεν τον απασχολεί αν δεν περνάς καλά στη δουλειά σου, δεν τον απασχολεί αν τσακώθηκες με την κολλητή σου. Γενικά, δεν τον απασχολεί τίποτα και ειδικά δεν τον απασχολείς εσύ.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...