Οι 6 λόγοι που οι άντρες κάνουν comeback μετά το χωρισμό

Γιατί επιστρέφουν πάντα στον τόπο του εγκλήματος;

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Εσύ δεν ήθελες να χωρίσετε. Ή τουλάχιστον δεν πήρες την απόφαση. Την πήρε εκείνος και για τους δυο σας. Και χωρίσατε. Τώρα γιατί σε παίρνει πάλι τηλέφωνο;

Οι άντρες στον χωρισμό είναι σαν τους δολοφόνους: Γυρίζουν πάντα στον τόπο του εγκλήματος. 

Γιατί όμως το κάνουν αυτό; Τι σκέφτονται και τι επιδιώκουν;

Αυτοί είναι οι 6 λόγοι που γυρίζουν πάντα πίσω:

1. Οι ενοχές 
Φυσικά και έχει ενοχές. Πώς άφησε σύξυλο αυτό το υπέροχο, γλυκό πλάσμα-εσένα; Με ένα ξερό sms... Σου άξιζε μια καλύτερη συμπεριφορά. 
 
2. To σεξ 
Είτε δοκίμασε και αλλού, είτε ξέμεινε μοναχός του, οι ανεπανάληπτες βραδιές στο κρεβάτι σου θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του. Ξέρουμε καλά ότι και μόνο αυτός ο λόγος μπορεί να τον κάνει να γυρίσει πίσω. 

3. Η δεύτερη ευκαιρία 
Δεν θα φερθεί ξανά τόσο απαράδεκτα. Δεν θα ζηλεύει. Θα πηγαίνετε στα μέρη που σου αρέσουν. Θα είναι τρυφερός μαζί σου. Ποτέ ξανά τα ίδια λάθη. Μιλάμε για μετάλλαξη. Οκ.  

4. Η μοναξιά 
Καλοί και οι κολλητοί, καλή και η ελευθερία, κακά τα ψέματα όμως. Αυτό που ζούσατε μαζί δεν συγκρίνεται. Ακόμα και το να κάθεστε απλά στον καναπέ κάνοντας το απόλυτο τίποτα.

5. Ο έλεγχος της ζωής σου
Χωρίσατε αλλά γιατί βγαίνεις με κάποιον άλλον; Γιατί ποστάρεις χαρούμενες φωτογραφίες; Γιατί φοράς αυτό το σέξι φόρεμα που δεν σε άφηνε να βάλεις; Χμ, μάλιστα, έχασε το κοντρόλ και δεν του αρέσει.

6. Του λείπεις 
Εσένα σου έλειπε όταν ήσαστε μαζί και υποτίθεται ότι το status ήταν «σε σχέση». Όχι, το status σου ήταν «μοναξιά». Και τώρα που είστε χώρια, σε θυμήθηκε. 

Λάθος timing, γενικά. Block. 
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares