5 σημάδια ότι δεν τον ενδιαφέρεις πια καθόλου

Ξεκαθάρισμα τώρα!

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Το νιώθεις κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει. Ο άντρας που αγάπησες, και ακόμα αγαπάς, δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για σένα. 

Δεν είναι ότι τσακώνεστε. Δεν είναι ότι σου είπε να χωρίσετε. Δεν είναι τίποτα από αυτά. Κι όμως, η σχέση σας δεν θυμίζει στο παραμικρό το όνειρο που ζούσες όταν τον γνώρισες.

Αυτά είναι τα 5 σημάδια που σου δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του:

1. Δεν σε κάνει πια να νιώθεις ξεχωριστή. Ενώ πριν ήσουν η πιο όμορφη, η πιο έξυπνη, η πιο εφευρετική, τώρα νομίζεις πως σε κοιτάζει και δεν βλέπεις τίποτα ιδιαίτερο. Νιώθεις μία από τις πολλές.

2. Φέρεται ευγενικά σε όλους, εκτός από εσένα. Ξαφνικά έχεις μπει στο περιθώριο και σε αντιμετωπίζει με αγένεια και νεύρα. Ενώ με τους υπόλοιπους είναι μέλι-γάλα. 

3. Δεν σου απαντάει αμέσως σε τηλεφωνήματα και μηνύματα. Και δεν φταίει το ότι είναι πολύ απασχολημένος. Ούτε έχει πρόβλημα με το δίκτυό του. Μάλλον με την δικτύωση μαζί σου έχει θέμα.

4. Ξεχνάει γιορτές, γενέθλια, επετείους. Όχι ότι οι άντρες φημίζονται για αυτό, αλλά να, κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται δεν ξεχνάει τα γενέθλια της αγαπημένης του, σωστά;

5. Είστε μαζί και νιώθεις μόνη. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από αυτό. Καλύτερα να ήσασταν μαζί και να μαλώνατε, πιο δημιουργικό θα ήταν!

Μήπως είναι ώρα για ένα καλό ξεκαθάρισμα; 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares