Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Άγρυπνη στο Σιατλ


Πώς μια ραδιοφωνική εκπομπή και ο αγαπημένος σου καφές, σε ταξιδεύουν στην ευτυχία.



Άλλο ένα βράδυ για την Άννα που θα περνούσε μόνη. Θα επέστρεφε από τη δουλειά της κουρασμένη, θα απάλλασσε τα πονεμένα της πόδια από τα τακούνια πετώντας τα στο σαλόνι, θα έκανε ένα καυτό μπάνιο και θα έπεφτε στο κρεβάτι.

Όπως κάθε βράδυ εδώ και 5 χρόνια που έχει μετακομίσει στην Αθήνα από το πατρικό της στην επαρχία.

Εκείνη την Τρίτη κάτι ανεξήγητο την ώθησε να ξεφύγει από τη ρουτίνα της. Άνοιξε το ραδιόφωνο. Έπαιξε λίγο με τους σταθμούς, τα ίδια και τα ίδια, βαρέθηκε και μια στιγμούλα πριν το κλείσει... μια φωνή την έκανε να αναβάλλει την απόφασή της.

«Είστε συντονισμένοι στην εκπομπή "Άγρυπνοι στο Σιατλ" και θα ξορκίσουμε παρέα αυτή τη μελαγχολική Τρίτη...». 

Αυτή η φωνή πέτυχε κέντρο την καρδιά της, σαν να βρισκόταν πάντα εκεί, γνώριμη από καιρό. Τι περίεργο!

Και να ήταν μόνο αυτό; Η εκπομπή είχε τον τίτλο της αγαπημένης της ταινίας με τον Τομ Χανκς και την Μεγκ Ράιαν. Όσες φορές κι αν την έβλεπε, δεν σταματούσε να κλαίει. Και να ονειρεύεται...  
 

Sleepless_mesa.jpg

 

Χώθηκε στο μυρωδάτο της αφρόλουτρο, με τα ακουστικά στα αυτιά... Από εκείνο το βράδυ η Άννα δεν ήταν μόνη. 

Κάθε μέρα ανυπομονούσε να τελειώσει τη δουλειά της για να απολαύσει την αγαπημένη της πια ιεροτελεστία. Έπαιρνε έναν Starbucks Chilled Chocolate Mocha από το περίπτερο της γειτονιάς της και έτρεχε φουριόζα προς το σπίτι. Λες και η εκπομπή δεν μπορούσε να αρχίσει χωρίς εκείνη, έτσι ένιωθε!

Άκουγε τον παραγωγό να μιλά για τα θερινά σινεμά που αγαπούσε και εκείνη, για τις γωνιές της πόλης που λάτρευε, για τη μυρωδιά του νυχτολούλουδου και του γιασεμιού που δεν χόρταινε... 
«Μα, λες να τον ξέρω;» αναρωτιόταν καμιά φορά και ξαφνιαζόταν και η ίδια για την τρελή αυτή σκέψη.

Άκουγε τις μουσικές της χαμένης της εφηβείας και του πρώτου της πλατωνικού έρωτα: Nirvana, Smashing Pumkings, The Cranberries και οι αγαπημένοι της Pearl Jam από το Σιατλ, με το Black τους...
 

PearlJam_mesa.jpg
 

Πόσο θα ήθελε να ταξιδέψει στο Σιατλ, να συναντήσει τους αγαπημένους της μουσικούς, τους ήρωες της ταινίας της, να ταξιδέψει στον απόλυτο έρωτα. Δεν τολμούσε να το εξομολογηθεί σε κανέναν.

Ένα βράδυ, ο Νικηφόρος ρώτησε τους ακροατές του πού θα ήθελαν να ταξιδέψουν και γιατί.
Η καρδιά της χτύπησε δυνατά. Μήπως ήταν προφανές να πει το Σιατλ; Μήπως του φανεί στημένο; Δεν είναι κανένα παιδαρέλι να τηλεφωνά σε εκπομπές. Σχημάτισε τον αριθμό. Περίμενε. Ήταν έτοιμη να το κλείσει όταν άκουσε τη φωνή του.
 

-«Παρακαλώ;» 
-«Θα ήθελα, να, ξέρεις, να πάω στο Σιατλ. Γιατί από εκεί είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα, εκεί είναι η γενέτειρα των αγαπημένων μου Starbucks, αυτή είναι η τοποθεσία της αγαπημένης μου ταινίας και... εκεί θέλω να ζήσω τον απόλυτο έρωτα»
του είπε με μια ανάσα.
 

«Ξέρεις κάτι; Νομίζω ότι το θέλεις πολύ. Και θα πας!» της είπε εκείνος.

Το επόμενο πρωί, με τρεις ώρες μόνο ύπνο, η Άννα σηκώθηκε από το κρεβάτι της πιο ξεκούραστη και χαρούμενη από ποτέ! 

Θα μπορούσε να βρει την αγάπη μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή, όπως στην ταινία της;

«Χαζομάρες, Άννα!» σκεφτόταν, τη στιγμή που έπαιρνε από το περίπτερο έναν Starbucks Chilled Caffè Latte. 
Δίπλα της, ένα αντρικό χέρι έπαιρνε την ίδια στιγμή, ακριβώς τον ίδιο καφέ. Κοίταξε το πρόσωπό του και του χαμογέλασε δειλά. Πριν από το χθεσινό βράδυ, δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Πόσο είχε αλλάξει σε μια μόνο βραδιά! 

«Καλημέρα», της είπε εκείνος. «Είσαι η Άννα, σωστά; Είμαι ο νέος σου γείτονας, μετακόμισα πριν από μία βδομάδα ακριβώς απέναντί σου. Ξέρεις ότι τα Starbucks Chilled Classics κάνουν έναν απίστευτο διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στο Σιατλ;!».

Η Άννα ένιωσε σαν να τη χτύπησε κεραυνός.

«Ναι, και ξέρεις κάτι; Θα πάω!» του απάντησε με θράσος σχεδόν, γύρισε την πλάτη της και πέρασε απέναντι τον δρόμο αφήνοντας τον νέο της γείτονα πιο παγωμένο και από τον καφέ που κρατούσε. Αυτή την κοπέλα έπρεπε να τη γνωρίσει καλύτερα!

Τελικά, η ευτυχία έρχεται από εκεί που δεν την περιμένεις. Σαν την πρώτη γουλιά παγωμένου καφέ που ξαφνικά σε «ξυπνάει» από τον λήθαργο και σου δείχνει πόσο όμορφη είναι η ζωή- στο Σιατλ, στην Αθήνα και παντού!
 

Coffee_mesa.jpg

 

GET A TASTE OF SEATTLE
Θέλεις να πάρεις κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό των Starbucks Chilled Classics;

contest.png
 

Απόλαυσε ένα Starbucks Chilled Classics και κέρδισε ένα ταξίδι στο Seattle (USA), στη γενέτειρα των Starbucks!

Πώς:
Με την αγορά καθενός Starbucks Chilled Classics (Cappuccino, Caffè Latte, Caramel Macchiato, Chocolate Mocha, και τη νέα γεύση Vanilla Bean Macchiato) με μαύρο καπάκι που αναγράφει «Get a taste of Seattle» και έναν κωδικό διαγωνισμού, μπορείς να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό με τρία απλά βήματα: 
-    Κατέβασε (πραγματοποιώντας λήψη) την εφαρμογή Aurasma στο κινητό σου τηλέφωνο (app store για iOS ή Android)
-    Σάρωσε το λογότυπο Starbucks που βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος του κυπέλλου και ακολούθησε τις οδηγίες επί της οθόνης (κράτησε το κύπελλο περίπου 30 εκατοστά μακριά από το κινητό σου για καλύτερη σύνδεση με την εφαρμογή)
-    Είσαγε τον κωδικό διαγωνισμού που βρίσκεται στο καπάκι του κυπέλλου σου καθώς και τα προσωπικά σου στοιχεία επικοινωνίας και θα μάθεις άμεσα αν έχεις κερδίσει πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπαίνεις αυτόματα σε μία μεγάλη κλήρωση για το μεγάλο δώρο (ταξίδι στο Σιάτλ για δύο άτομα) και μαθαίνεις άμεσα αν έχεις κερδίσει μία από τις χίλιες δωροκάρτες για γνωστό επώνυμο online κατάστημα λιανικής μόδας αξίας 25€. 

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής, μπορείς επισκεφτείς την ιστοσελίδα του διαγωνισμού, επιλέγοντας την χώρα μας. 

*Ο διαγωνισμός ισχύει από τον Μάιο μέχρι και το τέλος Αυγούστου (31/8/2017) και επιτρέπει μόνο μία συμμετοχή κατά άτομο σε ημερήσια βάση, ανά αγορά προϊόντος. 

*Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά των έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks Chilled Classics μπορείς να βρεις εδώ: https://starbucksrtd.com/gr/

Μεγάλο Βραβείο Κλήρωσης -Ταξίδι στο Σιατλ για 2 άτομα που περιλαμβάνει:
-     Εισιτήρια μετ' επιστροφής Economy για το Σιατλ, για 2 άτομα, από το πλησιέστερο διεθνές αεροδρόμιο στη διεύθυνση κατοικίας του νικητή - οι εγχώριες μεταφορές προς το αεροδρόμιο δεν περιλαμβάνονται. 
-    Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο των ΗΠΑ – Αεροδρόμιο / Ξενοδοχείο 
-    5 (πέντε) διανυκτερεύσεις για 2 (δύο) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, σε ξενοδοχείο premium 4 αστέρων στο Σιατλ 
-    Πρωινό καθημερινά 
-    Περιήγηση στo πρότυπο Starbucks Reserve κατάστημα με χώρο Καβουρδίσματος & Αίθουσα Γευσιγνωσίας  roastery.starbucks.com των Starbucks. - Περιλαμβάνονται μεταφορές από το ξενοδοχείο σας στο κατάστημα.
-    Καλάθι Starbucks στο δωμάτιο 
-    Πάσο επίσκεψης στα αξιοθέατα του Σιατλ (CityPASS) κατ’ άτομο 
-    $250 για προσωπικά έξοδα κατ’ άτομο 
-     Δωροκάρτα Starbucks αξίας $50 κατ’ άτομο 
 

Coffees_mesa.jpg
 

*Όλη η σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks Chilled Classics είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα) από την Arla Foods Ελλάς.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.